2008. május 15., csütörtök

Hmm. Még mindig van internetünk. Elfelejtették kikapcsolni? Sok változás nem történt időközben. Annyi hogy megkaptuk a residence kártyát. De félek ettől még csoda nem történik. Ha nem kapjuk meg mégsem a munkanélkülit akkor nem is tudom mi lesz. Mert meló az nincsen, még segédmunka sem. Ez az egy szempont amiből nézve London mégis csak praktikusabb. Alkalmi életmentő jellegű munkát ott könnyebb találni mint igy vidéken. Más előnye nincsen, de ez megvan.
A bank is letiltott minden kifizetésünket. Azt hiszem erre mondják azt hogy teljes csőd. Nagyon hiányzik számomra innen a kanadai szociális háló. Itt valahogy ez nincs kialakulva ki tudja miért. Talán mert angolok.....passz. Valami torz humortól eltelve kiváncsi vagyok rá mennyire tudunk még lejebb sülyedni. Mert sok rosz helyzetben voltam már életem során, de ennyire tán még soha.
A legrosszabb az az egészben hogy itt nem is tudom hova milyen szervekhez lehet fordulni esetleges segitségért. Mert még maximum három hét de ez a legtöbb, valami váratlan esetén még ennyi sem. Sose gondoltam volna hogy egy napi kuli munka egy heti tovább élést jelent majd egyszer. De mikor már ez sincs....

Nincsenek megjegyzések: