2008. július 16., szerda

Gyerekszáj: Ma hazafelé jöttünk a suliból fiam rám néz majd megkérdi "Mami kifestetted a hajadat?" Mondom neki hogy igen. Mire ő "olyan lettél mint egy szép szőke herceg!"
Na erre varjak gombot! :-))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mert ez egy ilyen királyi család:)
mit is akartam, igen, uniform kisfiadnak- kérdezz meg, nem-e lehet használtat venni és hogy pontosan mit is fogják ténylegesen hordani, mert velem megvetették 18o fontért és ebből csak felét hordta. S még, fölösleges megvenni 2-2 2o fontos inget, mert félig műszálas lesz, egy éjszaka alatt megszárad.
Sok mosolyt:)

Christine írta...

Nem, sajna nincs meg belole hasznalt, mert most ternek uj uniformra a suliban. Eddig pulcsi volt, most meg mar a zako kotelezo. Az ing, nadrag az olcson beszerezheto es nem veszes mert azok nem suli cimeresek. A zako, meg a torna cucc ami draga mert ez utobbi nem csak hogy cimeres de nevre szoloak is. Szoval ugy kell megrendelni kulon hogy bele tudjak geppel himezni a gyerek nevet. Tudjak ezek hogy kell kihuzni az ember zsebebol a penzt. A 28 fontos nyakkendon azota se tudtam napirendre terni. :-)) Foleg hogy a masik suliban ugyanezert csak 5 fontot kertek az is uj volt es jobb volt az anyaga is. Szoval szabad rablas folyik...