2008. július 15., kedd

Tegnap végre sikeresen kicsempézték a konyhámat és a fürdőt is. Végre csinálhatok nagytakaritást hisz nem jönnek már többet. Összességében egész szép lett minden, bár Szilvi kukacosabb szeme inkább meglátja a hibákat. Na jó én is meglátom legfeljebb nem veszem tudomásul, mert még emlékszem hogy beköltözésünkkor azaz két évvel ezelőtt nem volt ilyen szépen rendben a lakás mint most. Vagyis ahoz képes határozottan szép lett. Az ajtókon azért még maradt nekünk is egy kis festeni való. Mert azt valahogy elfelejtették befejezni. Nem tudom mikor keritünk sort rá. Még most kéne amig "nyár" van, mert igaz nincs meleg de az őszi-téli időszaknál mégiscsak ideálisabb lenne most.
Márknak még egy hét van vissza a suliból. Jövő hét szerdán lesz az utolsó napjuk. Várjuk már nagyon. Ma van nekik a Sport Day miután már kétszer elhalasztották a rossz idő miatt. Az igazgató bácsi úgy döntött ma ha törik ha szakad akkor is megtartják. Kiváncsi vagyok beteg lesz e tőle utóbb. A hétvégén igy is a frászt hozta rám mikor szombat reggel arra ébredtem hogy ott négykézlábazik az ágyam mellet és azt sirja arra ébredt hogy fáj a feje. Reggel hatkor. Fájdalom csillapitó bead, gyerek ágyába összebújtunk, sikerült még egy kicsit aludni. Igaz nem segitett mert a feje továbbra is fájt, a reggelit kihányta. Szóval jól indult.....
Azárt vasárnapra jobb volt kicsit. A car boot sale pedig igazi élvezet volt mindhármunknak. Olyan régóta nem voltunk már. Szuper dolgokat találtunk. Lassan be kéne szereznem egy ékszerész nagyitót és be biflázni az angol ezüst jelzéseket. Mert igy csak vaktában "lövöldözöm".
Azért ha egyszer elmegyünk ez tuti hiányozni fog. A muzeum látogatással fel érő car booty-k. :-)) De ezt biztos mondtam már.....meg még fogom is. :-))))))))))))

Nincsenek megjegyzések: