2008. szeptember 18., csütörtök

Megint nem szaporodnak a bejegyzések mert már megint inkább fejben naplózok. Persze lehet nem is árt legalább nem teszi ki magát az ember alpári egyének megjezéseinek. Le kéne szoknom a fórumozásról is hasonló okoból. De sajnos grafomán lélek vagyok muszáj irnom. Ettől függetlenül azért talán engedtessék meg nekem hogy legyen saját véleményem a világról és azt uram bocsá el is mondhassam a saját blogomban illetve bármely nyilt és független fórumon. Akinek meg nem tetszik nos azoknak csak annyit: nem kötelező olvasni, se itt se a fórumokon. Ha meg valaki kizárólag azért olvassa ezeket hogy jól felháborodhasson rajta hát annak egészségére! Bár megérteni sose fogom az ilyet. De egy biztos itt a saját oldalamon kegyetlenül kimoderálom! Csak úgy miheztartés végett. Remélem tudja kinek az inge, na az vegye nyugodtan magára! A többiektől elnézést de mostanában megtalált pár kultúrlény és leokádott a gyűlöletével.

Más. Kis családunknál kiverte a tévé a biztositékot. Mármint a magyar tévé. A müsorával. Egyre kevésbé vagyunk biztosak benne hogy akarjuk mi ezt nézni vagy sem. Persze a gyereknek jó ha rajtam kivül mástól is hall magyar beszédet, hisz a szókincse minden tanitgatás ellenére se lesz sose olyan mint egy otthon felnövő társáé. Hiába beszélünk itthon magyarul, hiába tanitottam meg irni-olvasni magyarul mégis sokszor szinkrontolmács kell neki. Na ezért jött ugye a magyar tévé. Na meg mert az angol....khmm szóval pocsék. Erre azon kapom magam hogy egyre több az olyan műsor amin durrogok, mérgelődöm majd csatornát váltok. De sokszor ugye hiába lapozgat az ember a kanálisok között mindenhol ugyanaz folyik. A nivó egy ideje valamitől lement a béka hátsója alá. Én nem tudom. Erre van igény? Azért? Vagy miért? Miért érdekes hogy ki mikor kinek vetkőzött le vagy villantotta meg ezét-azát? Vagy hogy komoly, megfontolt személyiségeknek mitől vannak olyan megnyilvánulásai a kamera előtt hogy hát azt inkább nem is kommentálom. Sorozat sorozat hátán. Mondjuk ezek többségét évtizedek óta utálom, mert ha készül pár jó rész és tetszett akkor nesze lenyomunk még ezret a torkodon hátha megfulladsz tőle. Arról nem is beszélve hogy ha nézni akarnám akkor az itteni csatornákon egy évvel mindig előrébb járnak. Mindenestre lassan jobb ha mást néz a gyerek....De hagyjuk is. Inkább maradok az irás olvasás no meg a legújabb mánia a scrapbook szentháromságnál. Persze az iras az egyre inkább át fog kerülni privát szférába. Mert a fórumokkal most kicsinykét teli lett a puttonyom. Nem, nem kezdem elölről.....nem morgok, nem dühöngök. Végtére is én egy türelmes emberke vagyok...... Nyugszik! ......Jó kutya!
Na ezért nem szaporodnak a bejegyzések. Mert átmentem egyszemélyes zárt osztályba és jó pár napja-hete nem sikerül kipuffognom magam...

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Christine! Szerintem ide kommentalj, olvasom rendszeresen. Nagyon tetszett nalad Bath, biztos, hogy meg fogjuk nezni, azota izgat. Aranyos a fiad az uj egyenruhaban is. Nem tudom, fogjatok a History-t? V. a Film Four-t? Ezeken jok a musorok. Magyar TV-t nem nezunk, bar volt alkalmunk vendegsegben, de honapokra eleg is.
Kati

Christine írta...

Szia Kati! Koszi, igyekszem csak neha elveszik tole az ember kedvet.Olyankor vannak nagyobb szunetek. Aztan persze tulteszem magam a dolgon es naplozok tovabb.:-))
Az angol tevebol csak az bizonyos negy alap csatorna jon sajnos es azon eleg pocsek a musor. Kiveve delelott amikor a kulonfele antikos, car booty-s musorok mennek. Azokat szoktam nezni. No meg hireket. A magyaron...na arrol egyre inkabb leszokunk mert elegge nivon aluli lett mostanaban.
Kirandulas. A fotoalbumban talalsz boven kepet rola. Parat meg is "szkreppeltem". Nekunk is nagyon tetszett. De amugy is ez az orszag rengeteg latnivalot kinal.Csak gyozze az ember... :-))

andinoname írta...

Szia Christine, Remelem nem fogod abbahagyni a blogolast, kar lenne! Kesobb ugyis megbannad.
Feltekeny emberek pedig mindig is lesznek a vilagban, nem erdemes veluk idot vesztegetni.
Mi most magyarba vagyunk 2 honapja, eloszor csak magy tv-t tudtunk nezni, de hal' istennek hoztunk eleg filmet angliabol hogy ne kelljen azt a sok szemetet figyelni. Hat mit mondjak nem hianyzik! Amiota van net, most csak azon logunk... Tul sokat is.
Biztosan hallottal a "freeview"-rol? Ott sok jo digitalis csatornat be le fogni.
Tovabbi jo eletet... :)

Christine írta...

Szia Andi! Hosszu tavon ugyse birom ki hogy ne irjak. Max. kicsit cenzurazom magam es nem mindig reszletezem az aktuialis nyomoromat. :-))
Ti miert mentetek haza?
TV. Itt nalunk nincsen freeview. Bent Londonban fogtuk van hozza dekoder (vagy mi a csuda) de itt videken nem jonn. Amugy is ez a varos ebbol a szempontbol fura sok helyen nem mukodnek a mobil telefonok a navigacios kutyuk, a lakasban nem lehet fogni semmifele radio adast es a teve is csak parabolan keresztul jon be. A parabolank pedig magyar. Ez neha zavar neha meg nem de a szerzodes idejet mindenkepp ki kell toltenunk veluk. Utanna mar valoszinu inkabb a Sky-t fogjuk valasztani.
Minden jot nektek is!