2009. január 22., csütörtök

Kaptam egy díjat



Hicudzsi adta nekem. Ez egyfajta blog-barátság díj, avagy vándordíj merthogy tovább kell adni.

Az oklevél szövege:

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Hicuhoz hasonlóan én is azt mondom az adja tovább aki szeretné tovább adni. Mivel magam is bajban vagyok hogy kinek is kellene tovább adnom hisz rengeteg blogot olvasok. Amúgy is fura dolog ez a blogbarátság, mert legtöbbször az életben nem is találkozunk de mégis néha jobban megismerjük egymást mint az életbeli barátokat.

Szóval a választottaim:
Legelőször is nem épp rendhagyó módon de vissza adnám Hicudzsinak mert ő számomra az egyik legelső igazi blogbarát akit minden nap olvasok és akinek nagyon szeretem a történeteit, stilusát, kedves humorát.

Akárhogy nézem ez a lista sehogy se lesz rendhagyó, mert a következő választottam Éva barátnőm aki nem ir ugyan blogot de a barátságunkat immár ötödik éve kizárólag az internet segitségével tartjuk életben. Három év előzetes életbeli barátkozás után. Akivel máig órákat tudunk beszélgetni a Skype-n ő az egyetlen akivel skype-zem lényegében. Ami azért nagy szó mert aki ismer az tudja hogy utálok telefonálni és igaz a Skype nem hagyományos telefon de lényegében mégiscsak itt ül az ember a "dróton" .

A következő "áldozat" Veracat akinek egyedi stílusa és nem mindennapi világnézete, olvasmányos beírásai a kedvenceim között van.

Aztán jön fenci aki engem ugyan nem ismer, de én rendszeresen olvasgatom az irásait. Ugyanis egy dologban nagyon hasonlitunk, neki is első látásra szerelem volt Kanada akárcsak nekem. Es aki Kanadát szereti az rossz ember nem lehet. :-))

Most három olyan bloger következik a scrapes ismeretségek közül akik előzőleg megkapták már másoktól ezt a dijat, de én újból nekik adnám egyrészt mert szimpatikusak, másrészt mert olyan gyönyörű dolgokat alkotnak ami emellet nem lehet szó nélkül elmenni. Ők tehát Merika, Csuti, Timcsoca.

Valamint végül de nem utolsó sorban joco akit szintén láthatatlanul, némán olvasok. De kimondhatatlanul élvezem a mondandóját és stílusát.

3 megjegyzés:

Merika írta...

Christine nagyon kedves vagy és igazán megleptél!Nagyon örülök és megtisztelő amit írtál és nagyon köszönöm!
Ha nem is írok megjegyzést olvasgatom a blogod és bevallom drukkolok Nektek hogy jobbá váljanak a dolgok.

Christine írta...

Én köszönöm neked! :-)

Timcso írta...

Köszönöm szépen Christin, nagyon kedves tőled!!! :)