2009. március 29., vasárnap

Ezen a télen valahogy ránk jár a rúd betegségügyileg. Márkot megint kiütötte a takony. Hogy nincs jól az már abból is látszik hogy kilencig aludt, illetve tizig mert óra átálitgatás van ugyebár. Holott rendesen hat óra - fél hét a maximum amig alszik. Szóval tuti holnap itthon marad. Pedig reméltem hogy kibirja ezt az egy hetet már a tavaszi szünet előtt.....erre tiz perc alatt teli trombitált egy fél doboznyi papirzsepit pedig az nem kevés.....
Tegnap bementünk cipőt nézni neki mert a fogyasztói társadalom jegyében a januárban vett suli cipő bemondta az unalmas. Azért ezt kissé sokkkkaltam, mert oké fél évente kell új az rendben van. Na de két hónap?!? Erre rá kellet hogy ébredjek lassan semmit nem lehet venni ebben a mi kis szép városkánkban. Vagyis mehetünk át Hamel Hemstead-be valamelyik nap mikor jobban lesz. Mondjuk amúgy is át akarunk menni mert felfedeztem hogy megjelent a szobabiciglinek egy olcsóbb generációja. Már tavaj óta nézegetem őket de eddig drágáltam a legolcsóbbat is. Most leestek az árak felére igy tudunk venni egyet. Ránk fér mert fizikailag kezdünk mindketten leépülni Szilvivel és kell egy kis mozgás. Ráadásul ez nem is időjárás függő, hiába esik kint ezt vigan tekerhetjük idebent. :-)Már csak abban reménykedem hogy nem csukódik majd össze alattunk szegény, mert a terhelhetőségi fölső súlyhatárba éppenhogy beleférünk. :-)))
Amúgy pedig kezdek morcos lenni mert Oszi barátunk hetek óta nem tud kikecmeregni ide hozzánk az új parabolánkal. Jó, megoldjuk a dolgot, de ennyit letölteni sem lehet, arról nem is beszélve hogy lassan a fülemen folynak ki a sorozatok. Néha szivesen néznék már egy kis Discovery-t vagy Animal Planet-et is.....de majd ennek is eljön az ideje remélem hamarosan.