2009. március 22., vasárnap

Napok óta gyönyörűségesen süt a nap. Igaz reggelente minuszokat mutat a hőmérő, de délre mindig felmelegszik. Ezért úgy döntöttünk kihasználjuk az ajándék napsütit és elmegyünk car boot sale vadászatra. Tudjuk hogy java részt majd csak egy hónap múlva nyilnak, de úgy voltunk vele hátha szerencsénk lesz. Hát itt a környéken nem volt sajnos semmi, igy el autóztunk kicsit messzebbre. Milton Keynes-ben szerencsével jártunk. Nem gondoltam volna hogy ilyen messze lesz. :-)) Gyerek látványosan végig unatkozta az utat oda-vissza.De a lényeg hogy egy szép régi templom tövében találtunk valami car booty szerüséget. Kicsi volt és kevés árus, de végre valami. Hiába no itt a tavasz és mi imádjuk ezt. Megint gazdagodott a gyüjteményem egy teás kannával.:-)) A többire várni kell még egy hónapot....hosszú lesz....

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Christine!
Southamptonban van mindig car boot sale, hacsak nem esik az eso. Utana meg kirandulasnak is jo lehet, pl. Winchester, Salisbury, Eastleigh, Portsmouth, esetleg a New Forest. Hallottam, hogy erdemes elnezni car boot sale-re Dorsetbe es Sussex-be is.

Christine írta...

Hűha! Ez jó lenne. Amiket felsoroltal abbol a leginkább "kozelebbi" Sussex lenne mert az "csak" 70 mérföld.:-))Lehet róla tudni valami közelebbit is? Mert ha érdemes akkor tuti megnézzük. Túl hosszú az a négy hét ami még hátra van az itteni szezon kezdetéig. :-))

Névtelen írta...

Ha talalkozom a nenivel legkozelebb, megkerdezem tole, hogy hol van pontosan Sussex-ben car boot sale. Azt mondta, itt meg Dorsetben nagyon jo dolgokat lehet talalni. A southamptonibol sosem tudunk eljonni ures kezzel, mindig van valami, amit nem lehet otthagyni. Meg jo, hogy megfogadtuk annak idejen, hogy nem gyujtjuk a "lomokat". Ahhoz kepest... :-)

Christine írta...

Iiigen, ez ismeros nekunk is. Mindig akad valami aminek nem birunk ellenalni. :-))Ha egyszer koltozni kell az erdekes lesz....:-))