2009. május 16., szombat

Nem birom tovább! :-)) Talán most már nem lövöm le a meglepit.... Szóval az első hagyományos oldalaimat Merikának és Tinának szántam mivel ha minden úgy megy ahogy megbeszéltük akkor holnap meglátogatnak. Mostanra már vagy megérkeztek vagy úton vannak London felé és holnap délelőttre beszéltünk meg randevút. Remélem minden jól alakul majd. De erről majd bővebbet csak később tudok mesélni.
Szóval....eredetileg valami welcome-s üdvözlő lapot, vagy képeslap félét akartam összehozni. De mivel nem tudok kicsiben gondolkozni.....igy ez lett belőle. Remélem tetszeni fog nekik!



Két egyformát akartam, majdnem sikerült is, de hát ugye mindig menet közben jönnek az új és jobb ötletek. A lefotózásukkal viszont bajban voltam. Nehezen sikerült jó képeket csinálnom róluk.
Most már csak drukkolást kérek hogy holnapra jó idő legyen és a "kedves" angol időjárás ne húzza teljesen keresztül amit elterveztünk.

3 megjegyzés:

Emőke írta...

De jól néznek ki :))) drukkolok a jó időhöz, nálunk hol süt a nap, hol esik az eső ma. :S

Merika írta...

Köszönjük, nagyon megleptél, és igazán megható hogy az első hagyományos oldalaidat nekünk ajándékoztad!

Tina írta...

Hát az én első oldalam például nagyon nem volt ilyen csodaszép...! Köszönjük még egyszer!! Remélem, hogy még sok ilyen szépséget csinálsz majd!