2009. június 30., kedd

Fotó az ablakból

Euthymia szinkron blogolósdit hirdetett.
Miszerint kattintsunk egyet az ablakból a mai nap folyamán. Hát persze hogy majdnem elfelejtettem.
De időben eszembe jutott. Ezt látom a hálószoba ablakból ami sajnos az utcára néz.És azért sajnos mert igy a hálószoba eléggé zajos.




Ezt pedig a nappaliból illetve a konyhából látom a túloldalon. Kert az ugye nuku viszont van helyette garázs. Igaz a kocsi nem fér be de hát istenem...:-)))

11 megjegyzés:

PN írta...

Szia:)) jó volt nálad kinézni az ablakon :)

Christine írta...

Szia! Udv itt nalam! :-))

erika.vari@gmail.com írta...

Szia, Nekem is nagyon jól esett tőled kinézni, szép derüs nap, egy szép helyen :)

Euthymia írta...

hihi, én bezzeg a párkányon lévő kis mütyürkéket néztem meg először, de azért kinézni is jó volt :)
köszönöm a játékot!!e

Christine írta...

Euthymia, nekem is jo volt veletek jatszani. :-))

Csilla írta...

Érdekes, nekem is megakadt a szemem a mütyürökön! Meg vagyok nyugodva, nem csak én vagyok ilyen hóbortos!

Szép helyen laktok! Azon jót mosolyogtam, hogy nem fér be az autó a garázsba. Milyen garázs az? Vagy buszotok van? Csak vicceltem. Nekünk garázsunk sincs, szegény Zafi kint ázik, fázik, de inkább többnyire ázik.

Christine írta...

Csilla, iiigen manias gyujtogeto vagyok. Rengeteg apro hulyeseget gyujtogetek....:-))
Garazs. Nos igen, ez egy angol garazs es mivel a haz harminc eves igy a garazs is a harminc evvel ezelotti angol kocsikra keszult azaz olyan Mini Cooper felekre es annak oseire. Amugy mai viszonylatban kicsi autonk van egy lassan nagykoru Ford Escort. De mar az elozo meg kisebb kocsink is csak ugy fert be a garazsba hogy a parom lapjaval oldalazva tudott kiszalni, mit kiszalni inkabb kimaszni. :-))))

Euthymia írta...

és akkor a parkolóházak szélességéről nem is beszéltünk :) mert ott bekanyarodni és felkanyarodni elég macerás :) vagy csak én hiszem ezt??

Christine írta...

Nem en is igy erzem. De az auto azert elfer. Es hal istennek nem nekem kell vezetni. :-))) De mondjuk en ugyanezt erzem az itteni utak tobbsegen. Itt ket savot csinalnak olyan meretben mint a tengeren tul egy.

Secima írta...

Látom szép idő van arrafelé is. A mütyürök nekem is tetszenek. :))

Csilla írta...

Na, ez Belgiumra is igaz. Ugy érzed, hogy a két sáv is alig fér el, de azért még egy sorban parkolnak valamelyik oldalon. Azon nem is szabad meglepődni, ha az uton visszapillantókat találsz, vagy olyan autókat, amelyekről hiányzik.

Különben érdekes, hogy a vallonoknál vannak inkább ezek a szük utcák, a flamand részen sokkal tágasabb az ut.

A parkolók? Hát, én nagyon szeretek vezetni, állítólag tudok is, de parkolni itt ujra meg kellett tanulnom. Ha van egy hely, akkor pillanatok alatt kell, hogy beállj, mert különben ledudálják a fejed mögötte, egy páran. Szó szerint be kell dobni. Néha azon gondolkodom, amikor beállok és elől 10-15 centi, hátul ugyan ennyi, hogy fogok én innen kiállni, mert csak ugy bedobni könnyebbnek tünt, mint szépen végiggondolni és ugy kiállni.

A parkolóházaknál meg már megtanultuk, hogy hová szabad bemennünk és hová nem. Az áruházak parkolóira is ugyan ez érvényes. Tele vannak oszlopokkal és szük helyekkel, és bizony az is igaz, hogy egyik-másik autós nem igazán foglalkozik azzal, hogy rendesen álljon be, és így több hely legyen a másiknak is. De már megszoktuk, nem olyan nagy gond ez!