2009. július 16., csütörtök

És megint eszünk. :-)) Bableves ahogyan én készitem:


Ha csülköt nem is de egyfajta füstölt paraszt sonka szerűséget lehet kapni. Meg szerencse! Mert különben nem tudom miből csinálnám. Megmutatom, igy néz ki még új korában:


Felszeletelve BBQ megsütve sem rossz ám! :-))

3 megjegyzés:

Csilla írta...

Na, gondolom! Elég gusztának néz ki még így is! :))) Ezek a receptek gyönyörüek, nyomtatom őket kifelé szorgalmasan!

E írta...

Huha, dejo, en eddig szegyenszemre csak fustolthus kockabol csinaltam itt(otthonrol hozva).
Naprol napra uj dolgokat fedezek fel itt, igazabol szinte mindent lehet kapni..most kaprot vadaszok zoldbableveshez, de allitolag a waitroseban lehet kapni.Asdaban nem volt.
Kar, h a gesztenyepure is magyar csak..

Christine írta...

Edinbogyo, erdemes raszanni az idot a bevasarlasra es amugy oregasszonyosan vegig araszolni a polcokat, mert mindig erik meglepetesek az embert. Ezt a nagy "paraszt sonkat" a bacon-ok mellet lehet nalunk megtalalni es van a Tesco-ban is meg a Sainsbury's-ben illetve az ASDA-ban is.
De igy talaltam pl. lengyel sult zsirt, vagy pirospaprikat is. Ez utobbit azota nem is hozatok otthonrol mert rajottem nincs izbeli kulonbseg a magyar meg a kukacirasos kozott. Kaprot azt en a Sainsbury's-ben vettem meghozza fagyasztott verziot. Mert csak ritkan hasznalom es igy megis van mindig friss. Regi "rossz" szokasom ugyanis hogy a fuszernovenyeket felapritva a jegkocka tartoban tarolom a fagyasztoban.:-) Mert igy nem fuggok a szezontol es mindig van itthon friss zoldfuszer.