2009. július 1., szerda

A Fotó az ablakból c. bejegyzésem alá érkezett hozzászólásokról eszembe jutott valami nekem is. Játszunk illetve szinkron blogoljunk tovább. Mi lenne ha megmutatnánk igy a blogon keresztül egymásnak a csecse-becséinket hogy mit gyűjtünk, mi a mániánk? Mert ahogy látom a dologgal nem vagyok egyedül. :-))) Mit szóltok hozzá? Lenne kedvetek? Ha benne vagytok akkor mondjuk péntek estétől lehetne vasárnapig az időhatár a mutogatásra hogy legyen mindenkinek ideje kattogtatni. :-)) Hmm?

9 megjegyzés:

Monika írta...

Nagyon jó ötlet,már nekem is eszembejutott,de amilyen mániás gyűjtő vagyok,hónapokig mutogathatok.:)))
Majd szanálok,hogy mégis melyiket mutassam...:)

Csilla írta...

Benne vagyok, jó ötlet! Szelektálnom kell! De lesznek képek, az biztos!

Euthymia írta...

mi most itthon vagyunk és nem otthon, nem tudok hirtelen fotókat csinálni a mániákról, de azért én már most tudok neked küldeni linket, mert...hihi pár hónapja pont megmutattam, ha nem baj, akkor ezt most ide beírom, mert most már gép közelében sem leszek sokat vasárnapig, de még időben elcsíptem a bejegyzésed :)itt van az egyik: http://lapszelen.freeblog.hu/archives/2009/03/13/Magneses/
és itt a másik: http://lapszelen.freeblog.hu/archives/2009/04/29/Azon_kivul/
a cipős linket nem küldöm, mert aztán tényleg dilisként maradok meg az emlékezetben :) (ez a régi blogról van) Szép napokat!

Christine írta...

Lanyok, orulok hogy tetszik nektek az otlet! :-))) Persze nekem is rengeteg minden van en is inkabb csak csemegezem majd beloluk.
Euthymia, persze hogy nem baj ha regebbi. Tok jok szerintem. :-))Legyen bator a te szived es kuld el nyugodtan a cipos linket is. Ha mar kukucskalunk...had csorogjon a nyalunk. :-)))))

Unknown írta...

Naaa, Timi!
Kit érdekel, hogy mit gondol rólad? Én szeretlek és egyáltalán nem gondolom rólad, hogy dilis vagy. Azért mert nem veszed halálosan komolyan az életet? Mert nem vegetálsz, vagy depresszióskodsz, hanem megpróbálod így kihozni magadból amit tudsz? Kinek mi köze hozzá? Légy Önmagad, így szeressenek! Ha nem tetszik, lehet odábbállni, de akkor meg jobb is, nem?

Na, mütyürökre fel lányok! :)))

Secima írta...

Jó ötlet! :))Igyekszem jönni. A naptáramba mindenesetre beírtam.

Euthymia írta...

Na, megírtam gyorsan a felhívást is nálam :)
köszönöm a biztatást, lehet, megkeresem a cipős posztot is valahol, valahogy, bár itt a messziségben nem tudok rendesen kutakodni a múltamban :) hihih
Szép napot és kalandra fel!!

mimke írta...

én is meg fogom mutatni..Legalább lepucolom kicsit a gyűjteményt :))

Névtelen írta...

Szia, kicsit késve olvasok a játékról, de már készülök:))
Jázmin