2009. augusztus 10., hétfő



Nem lettem ám én sem elfelejtve. Még péntek este ezzel a gyönyörű rózsa csokorral lepet meg a férjem. Egyrészt a névnapomra, másrészt ahogy ő most ezt megfogalmazta...neki ilyenkor van anyáknapja merthogy ekkor kapta Márkot tőlem...nem pedig májusban (vagy márciusban az itteni szokások szerint). Gyönyörűek ugye?
Mondanom sem kell ugye hogy vasárnap sem unatkoztunk ám. :-)) Reggel kilenckor indítottunk a menetrend szerinti car boot sale-val. Azt hiszem a szezon legjobb vásárához volt szerencsém ezen a vasárnapon. Négy azaz 4 darab teás kannával lettem gazdagabb. Igazából gazdagabb lehettem volna huszonkettővel is. Mert az árus ideadta volna az összes nála lévő kannát (a 22 darabot) mindösszesen 15 fontért. Szilvi meg is akarta venni őket de lebeszéltem róla mondván nem mind tetszik és nem is mind van a legjobb állapotban. A nagymama hagyatékából valók voltak mint kiderült. Én elhoztam a számomra legjobban tetsző négyet. Egyet sajnáltam nagyon mert volt egy bobby-s is köztük, de sajnos hiányzott a füle szegénykének. Igy őt otthagytam vegül. Persze ezzel nem ért véget a vásár. Mit mondjak igazi karácsony volt. A fenti kepen latható kis szekér is az új szerzemények közé tartozik. Szilvi bukkant rá és vette meg. Én egyszerűen nem vagyok hozzászokva ahoz hogy ennyit költsek magamra igy azt már meg sem mertem volna venni bármilyen szép és olcsó is.
Aztán gyorsan elfutottunk kaját venni a jövő hétre. Jóval olcsóbb ha egyszerre megveszünk mindent egész hétre egyszerre mintha elaprózom több részletre. Bár ezzel azt hiszem nem mondok újat senkinek.
Hazafelé menet közben a szemem sarkában láttam meg őket. Már amennyire a bokrok között belátni a parkba. Szóltam Szilvinek gyorsan álljon meg valahol hogy be tudjunk menni megnézni őket. Hogy kiket? Hát őket:





A képek egész jól sikerültek ahoz képest hogy Szilvi a telefonjával fotózta őket. És bámészkodni se volt igazából túl sok időnk hisz a sajátunk meg ott várt minket teli pakolva kajával a tűző napon. De azért megérte rászánni azt a pár percet hisz igazi szépségeket fedezhettünk fel. A legidősebb 1928-as darab volt. Néhányukkal találkoztam már a környéken, de igy testközelből azért mégiscsak más.
Még néhány kép van a többiekről itt.

5 megjegyzés:

Csilla írta...

Boldog névnapot kívánok neked így utólag is!

Merika írta...

Jó kis hétvége és vásár lehetett! A kannákat nem láthatjuk? Az autók szuperek egyébként!!!!

Unknown írta...

Boldog névnapot!
Mutimeg a kannákat, nagyon kiváncsi vagyok rá.

Christine írta...

Koszi lányok!
A kannákat? Hát persze hogy megnézhetitek. :-))

JuditAu írta...

Utólag is boldog névnapot! (bocsi, mostanság ritkán járok erre...)