2009. augusztus 26., szerda

Olvasni jó!

Olvasni jó! Gyerekkoromban alig vártam hogy olvasni tanuljak. Hogy utánna magamnak olvashassak és soha többe ne kelljen senkinek kuncsorognom azért hogy olvasson mesét nekem. Aztán sikerült úgy megtanulnom olvasni hogy az iskola évek alatt legtöbbször a tanulás helyett is inkább olvastam (na meg irtam) amikor csak lehetett. :-)) S hogy most miért írtam ezt le? Mert Eralilla kíváncsi lett arra, mit olvasok én most. Illetve egészen pontosan, egy játékra hívott. A játék lényege, hogy a jelenleg olvasott könyv 161. oldalának 5. mondatát másoljuk be, aztán adjuk tovább a stafétát 5 embernek.

Hát bevallom az utóbbi időben én is kevesebbet olvasom, mert a scrapbook meg a többi dolog elviszi az időmet. Illetve meg most fogtunk bele a teljes e-könyvtárunk "renoválásába" ugyanis kicsit a fejünkre omlott a több ezer kötet. Viszont rendszerezés közben olyan kincsekre bukkanunk hogy hamarosan tuti elővesz az olvasási láz. Na de a lényeg hogy legutoljára (stílszerűen vagy mondhatni természetesen) Fable-t olvastam. Méghozzá a Menyből a csontváz-t. Aki ismer az tudja hogy imádom Fable-t. Egy időben zavart hogy változik a stilusa az évek teltével. De mivel fölöttem is telnek az évek igy újra tudom élvezni egyedi stílusát és humorát.


Az ominózus
mondat pedig:
"Amikor megjött, érdeklődtem, biztosan szerelmes-e."

Akiknek pedig szeretném továbbadni a stafétát:

Ziebi, Monka, Manka, Judit, Edinbogyó.



9 megjegyzés:

JuditAu írta...

Jáááj, olyan aranyos vagy, hogy gondolsz rám! Twitteren megírtam! :))))

eralilla írta...

Köszi, hogy megosztottad velünk olvasási élményedet. Jó volt olvasni:

Ziebi írta...

ide kell írnom vagy a saját blogomba? :)


//amúgy nem lesz egyszerű, mert online olvastam valamit legutoljára..az is ér?

Christine írta...

Ziebi, A sajat blogodba. :-)))
Amugy en is a gepen olvasok....mert hat hogy mashogy. Az a szaz darab valodi konyv ami itt van velunk nem tartott tul sokaig. :-))

JuditAu írta...

Christine, honnan van meg gépen ez a Fable könyv? Én is szeretem a könyveit, de mióta kijöttünk nélkülözöm...

Christine írta...

Judit, irtam neked e-mailt.

Manka írta...

Köszönöm a meghívót én is, mindjárt jövök a válasszal :)

Edinbogyo írta...

Koszi szepen:)
En kulonben kifejezetten nem szeretem az e-bookokat, es valahogy a hangoskonyveket sem csipem.A parom viszont sokat autozik, o allandoan hangoskonyveket hallgat. Szokott olyat is, hogy filmeknek a hangjat irja ki, es ugy hallgatjuk:)azt szeretem, de csak ha ismeros filmek-legtobbszor a Terence Hill-Bud Spencer filmeket:)))

Christine írta...

Edinbogyo, a hangos konyveket en se szeretem. Igy nem is tartok ilyet. Az e-book....tudod erre meg ra van kenyszerulve az ember mert valodi konyveket ennyit se megvenni se tarolni nem tudnek. Orszagokon keresztul magammal cipelni meg vegkepp nem. Ezt mar eljatszottuk Kanadaban. Akkor megfogadtam rendes igazi konyvtaram akkor lesz legkozelebb ha megallapodunk vegre egy orszagban es nem megyunk tovabb. Eddig ez meg nem kovetkezett be.
Bud Spencer. LOL :-)))) O volt a "potapam" gyerekkoromban. :-)) Nagyon szeretem. Sajnos a legtobben csak a bunyos filmjei oldalarol ismerik....holott mennyivel tobb annal.