2009. szeptember 29., kedd

És hogy essék szó rólunk is.....
A hétvégén tobzódtunk a car boot sale-k közt. Összesen négyet jártunk le. :-)) Igaz ezzel le is csengett a szezonja. Jövő tavaszig most már nem nagyon lesz ilyen. Amúgy mérges voltam mert útban az egyik felé megint lehetett volna lovazni. Olyan helyen volt hogy simán meg tudtunk volna állni. Más is megtette. És a pacok is ott nyújtpgatták a fejüket kivácsiskodva, simogatást várva. Erre az én férjecskémnek esze ágában se volt megállni. Pedig tiz perc paci simogatás nem a világ. Szóval morcogtam rendesen.

Viszont a hétvégén gazdagabb lettem ezekkel a kis aranyosokkal:

Azt hiszem a varrós lányok tudják értékelni ezeket igazán. Régóta vágytam ilyenekre már hisz nem csak hasznosak de szépek is. :-))
Bár itt még nem nagyon témáztam róla, de szeretek varni. Részben ugyan szakmámba is vág hisz eredetileg szűcs volnék vagy mi. Másrészt családi örökség mert apám "boldogult lánykorában" angol női szabó volt és öreganyámtól sem állt távol a varrógép. Szeretek géppel is varrogatni persze, de a kézi varrás valami oknál fogva mindig közelebb ált hozzám. Talán mert sokszor kellet gép nálkül is boldogulnom, nem tudom. Most sincs varrógépem igy mindent kézzel varrok meg. Ami az én esetemben nem kis mennyiség hisz az én "magasságomra" vagy inkább mélységemre (?) kapható ruhák mind fél méterrel hosszabak nálam. :-)) Mondjuk ez igy volt régebben is ezért már nem akadok fenn ilyen apróságokon. Vagy olyanon hogy egy 28-as méretű farmerból varrjak magamnak 24-est.....kézzel. :-))

6 megjegyzés:

Monika írta...

Én is szeretek kézzel varrni...ügyes vagy!!!!Ó,nagyon szép ollóid lettek!
Micsoda szakmád van,szuper és a nagyszülők!!!!

Secima írta...

Én sajnos nem vagyok barátságban a varrással. :( Azért az ollóid nagyon tetszenek. :)

Timcso írta...

Gyönyörű ollók!!Nagyon szép szakmád van!:)

Edinbogyo írta...

Na irigyellek igazan, n nagyon bena vagyok, bal kezes es ketbalkezes;)
en most hetvegere tervezek car boot sale-t, remelem, lesz meg a nyitott, ha nem, van egy fedett is.

Ziebi írta...

Jaj ezeket úgy szeretem...itt garázs szélének hívjuk őket, és olyan dolgokat guberáltunk már össze hogy őrület... :)

Én ha kell megvarrom a lyukas zoknit, stb, de kb ennyi... :/

kistarcsai írta...

szia!SZUPEREK AZ OLLÓK!!!!!!!!!!NAGYON TETSZIK NEKEM,ÉRDEKES DARABOK!puszim