2009. szeptember 17., csütörtök

Láncreakció avagy három a magyar igazság? Kezdődött azzal hogy két hete behalt a porszivóm. Persze vettünk másikat, mert az itteni poros lakásokról ódákat lehetne irni. Két napja bedöglött Szilvi fúrógépe, márpedig anélkül nehezen tud dolgozni. Ráadásul ezek az ipari gépek legtöbbször nem olcsóak....mindegy. Megrendeltük az újat hétfön hozzák. Ma reggel beállt a kocsi egyik kerekének kerékcsapágya vagy mi - nem értek hozzá, én annyit tudok a kocsiról hogy négy kereke van és ha nyomod a pedált akkor gurul szóval a lényeg hogy most nem megy. Igy Szilvi nem tudott bemenni dolgozni. Következmény: délután hivták hogy hétfőn már ne is menjen, mert nem kell.
Kérdés: Mi jöhet még?

7 megjegyzés:

Ziebi írta...

Emiatt kirúgták? ez most komoly?

Amúgy ez mindig így van, ha baj akkor csőstül :( kitartás!

Christine írta...

Igen, de valahol szamitottam ra mert igy megy ez itt....

Judit írta...

ez nagyon durva.... és ha beteg lett volna? akkor is kirúgják??? Hát ledöbbentem rendesen... :(

Christine írta...

Elofordulhat, volt mar ra pelda miota itt vagyunk.

Edinbogyo írta...

Hu, ez azert durva,sajnalom:(
Nalunk is csostul jon a baj mindig...fel a fejjel!!!

Christine írta...

Edinbogyo, aaa mar csak idoszaki mergelodesrol van szo, mert ugy igazabol megszoktuk mar. Legalabbis en megszoktam mar hogy itt meg a leg pesszimistabb elkepzeleseim is valora valnak mindig. Szoval hozza a legrosszabb formajat az elet. Ferjem az meg nincs ennyire hozzaszokva. O meg meglepodik azon ha bekovetkezik amit elore megmondtam.

Csilla írta...

Te jó ég! E miatt kirugták? Nahát! Sajnálom! Majd csak megoldódnak a gondok, szerencsére mindig így van, csak nehéz kivárni!