2009. október 4., vasárnap

Azt eddig is tudtam itt az a jó szokás hogy vasárnap veszik elő a vitrinből, házi múzeumból a régi autó csodákat. És azt is tudtam hogy vasárnap jár EGY oldtimer busz High Wycombe felé. Ehez képest ma....az összes busz ilyen volt. Nem tudom honnét szedik őket vagy hogy melyik múzeumból húzták elő a többieket. De gyönyörűek! Bankautomata látogatás közben készült pár elcsipett fotó. :-))




A többi kép megnézhető ITT.

Aztán van még valami amit meg szeretnék mutatni. Érdekes kerszteződése a kultúráknak. Kommersz karácsonyfadiszeket nem gyűjtök. Viszont bukom arra ami érdekes. Tegnap találtam egy helyen két dobozra való csemegét. Indiai karácsonyfa diszek! Szerintem nagyon szépek, mind kézi munka és azt hiszem érdekesek is. Hatalmas mennyiség volt igy csak csemegézni tudtam belőlük, mert a pénztárca azért határt szab még akkor is ha különben olcsó valami.


5 megjegyzés:

Euthymia írta...

én úgy imádom ezeket a buszokat!!! nagyon jóóóók!! (köszi, hogy nézhettük) :)

Ziebi írta...

Nagyon jók a buszok :)

a karácsonyfadíszek gyönyörűek!! :))

úgy látom nem én vagyok az egyetlen aki már most karácsonyra készül :)

Christine írta...

Ziebi, nem vagy egyedul. Szeretem a karacsonyt. :-)) Olyan csudi karacsonyi szallagokat vettem. |Azt meg nem tudom mit fogok veluk dekoralni. :-))))

Secima írta...

Nagyon szépek ezek a buszok, de a karácsonyfa díszek viszik a pálmát. Én is szeretem a karácsonyt és mindig vadászom szép díszekre, csak sajnos nálunk kevés a különleges.

Csilla írta...

A buszokat megmutatom estére Dávidnak, a díszek nagyon szépek. Nálunk már annyi van, mert én is mindig találok valami szépet, épp csak pár darabot, de azzal mindig nől a díszek száma. Aztán meg azt válogatom, hogy melyik kerüljön fel a fára, melyik maradjon lent, hogy a díszek alatt mégse szakadjon össze a fa. Pedig minden évben óriási fánk van!