2009. november 4., szerda

Ma megint csak egy oldalam született. Eltöltöttük mással az időt. Ugyanis sikerült létrát szerezni igy végérvényesen és visszavonhatatlanul átáltunk az angol tévére. Miután Oszi barátunk volt oly kedves és levágatta a UPC-t. Mi meg úgy voltunk vele nem kinlódunk tovább és tekertünk egyet az antennán. Már csak ki kell szálaznom a csatornákat hogy melyik köztük ami használható. Ezen kivül eljutottunk a Lidl-be is hosszú kihagyás után. Megvettem a karácsonyi mézeskalács házikó alapot. Úgyhogy idén megint lesz házikó. :-)) Valamint töménytelen mennyiségű mézes puszedli és három rúd paprikás szalámi is haza jött velünk. :-)) Nyami!

És akkor a kép. Janka-Sabee All About Me kihivására ezúttal a kedvenc időtöltésünket kellet oldalba foglalni. Én a számitógép függésemet választottam témának. Picit talán morbid formában. :-))



A háttér Irene Alexava, minden más saját ollózás.

5 megjegyzés:

Ziebi írta...

Paprikás szalámi...ne is mondd... :)
Én holnap megyek extra mézeskalács formákat venni az IKEA-ba :)

Gabriella írta...

De jó lett ez a kép, ahogy kinézel -kinyúlsz a monitorból! Nagyon jó! Bizony a múltkor valami volt a gépünkkel és nem tudtam gépezni, rettenetes volt...hova jutunk?
Mi is voltunk a Lidl-ben, de mi neki is álltunk a csokis-mézes sütemények tesztelésének. Mondhatom nagyon jók!!

Christine írta...

Ziebi, megmutatod majd mit vettel? A szalami az lengyel....azt hiszem. De kituno es igazabol egeszsegesebb is mint a magyar, mert nincs benne annyi zsir. Szoval szeretjuk nagyon csak annyira nem esik utba ez a bolt hogy ritkan jutunk hozza.

Gabi, ne felj nalunk se maradt kostolatlan semmi. :-)))
A szamitogep fugges, haaat bizony ez mar csak igy van. Elegge ledobbento.

LaceE írta...

Miért lenne morbid? Nagyon is megértelek és sokan vagyunk így, hogy nem tudnánk élni nélküle :)
Lengyel szalámi? Miért nem magyar? Sokkal jobb :)

Christine írta...

LaceE, hat azert nem magyar a szalami, mert egyreszt azt meg macerasabb beszerezni. Masodreszt minden egyes elfogyasztott rud magyar szalami utan 1-2 kiloval tobbet mutat a merleg.:-)) Es harmadreszt....az a helyzet hogy mar nem birja a gyomrom. Olyan erzes mintha teglakal raknak ki belulrol a pocakom. Szoval ezert. Amugy nem konnyu mert imadom a teli szalamit is de talan megjobban a rakoczit.:-))