2009. november 29., vasárnap


Ma tartották városkánk parkjában a Mikulás futóversenyt. Reggel még úgy nézett ki hogy az egészet elmossa az eső, de végül mindenkinek szerecséje volt mert kiderült. Igy max. a vizes fű jelentett veszélyt miként erre fel is hivták a résztvevők figyelmét.
Mi nem futottunk. :-)) Mi csak bámészkodtunk, meg foztóztunk. Volt itt minden.
Leginkább Mikulás minden mennyiségben.Azon bellül volt még "igazi" Mikulás.Kutya-mikulás.Baba-mikulás.De itt volt még kedvenc csngő rázó emberem ő nyitotta meg a versenyt.Először kicsit bemelegitették a vállalkozó kedvűeket a futkározás előtt.Aztán megindult a roham. Rövid távon 1 km hosszú távon 5 km volt a táv kinek-kinek kedve szerint.A leggyorsabb versenyzők kb. 5-6 perc alatt célba is értek. Csengőszó jelzett minden újabb célba érőt ahol innivaló és ajándék is várta őket. Nagyjából itt döntött úgy az eső hogy ő mégis inkább esik egy kicsit még. Mi pedig menekülőre fogtuk a dolgot.....

Több kép itt.

13 megjegyzés:

Merika írta...

Christine! Ez egészen elképesztő!Legjobban a kutya Mikulás
tetszett! A gyönyörű zöld gyep viszont nem illett a sok télapóhoz!Köszönöm a sok fotót, nagyon jópofa ötlet, és egyre jobban csodálom az angol hagyományokat!!!!

Kriszti írta...

Nagyon érdekes hagyomány, és mókásak a képek!:-))

Timcsoca írta...

Jaj de jópofa dolog!!:)

Tinkmara írta...

No, most hozzád is megérkeztem kedves Christine. Olyan jó olvasni a bejegyzéseidet. Én Amerikában rontom a levegőt. Itt a blogom is, ha kívácsiskodnál. ;)

Éltem Angliában is két évig. Nagyon vágyom vissza. Szerettem ott lenni, az embereket, minden utcát... de itt is nagyon jó, hisz itt van a családom. Kilinkellek gyorsan, el ne maradjon. :)

Tinkmara írta...

Ja, és a Mikulásfutás... nem tudtam abbahagyni a rötyögést egy ideig. :))

Christine írta...

Lanyok, orulok hogy tetszett! :-))

Tinkmara, legy udvozolve nalam! Latod mi pedig oda vagyunk hozzatok illetve kicsit foljebb. :-)) Megkukkantom a blogod is rogvest.

Merika írta...

Christine, néz be hozzám, van valami!

Gabi írta...

Hogy ez mennyire jó!! Kár hogy a te kis Mikid nem indult biztos nyert volna....Nagyon vicces ez a sok télapó. Hogy mik történnek nálatok???

altalena írta...

Ez nagyon jópofa dolog, az járt közben az eszembe, hogy ez Mo.-on működne e! Nagyon jó kis vicces program, köszi hogy beavattál minket:)

Ziebi írta...

Köszi a beszámolót, nagyon jót vigyorogtam :) a kutyust elfogadnám itthonra :)

Secima írta...

Jó kis program lehetett. Nekem a kutyamikulás nagyon bejött. :))

LaceE írta...

Ez micsoda program. Nagyon tetszik. Micsoda élmény ez. Szegeden is csinálhatnának valami hasonlót :)

darilh írta...

Jaaaj, annyira jó kis várokában laktok, imádom!:)