2009. november 26., csütörtök

Süt a nap

Ma végre kisütött a nap! Kaptam az alkalmon hogy kicsit kimozduljunk végre. Nem kell semmi nagy kalandra gondolni most csak ide mentünk megint a susnyásba útszéli kóbór kis falut lesni. :-))
Múltkor tévedtünk arra, de persze akkor nem volt nálam fényképezőgép. Igy most visszamentünk bámészkodni kicsit. A falu...bocsánat város (ka) neve Little Missenden és kb. három utcából áll.

View Larger Map

Szóval igazán kedvemre való. Ilyen kis helyeken mindig barátságosabbak az emberek és az utcán falevelet söprő bácsika ismeretlenül is ránk köszön. Igazi lélekmelegitő hely.
Láttunk bájos "babaházakat".





Bőszen virágzó vadrózsát.



Kóbor telefonfülkét ami azért nagy szám mert igy vidéken nemigen vannak telefonfülkék. Pedig szivesen hazahoznék egyet. Mit tudom én jó lenne ruhás szekrénynek. :-)))


Találkoztunk a britt sövény növesztés egyik bajnok példányával. Érdekelne vajon hogyan nyirják a tetejét. Mert nyirják azt látni csak azt nem tudom miről? Daruskocsiról? :-))


És végül ismét jártunk úttalan-utakon.


Összeségében jó volt kicsit kimozdulni, bámészkodni, feltöltődni.

Több fotó itt.

5 megjegyzés:

Merika írta...

Köszönöm a fotókat, kérek még ilyeneket légyszíííííí!!!!!Nagyon szuper kis házak, szívesen ellaknék egyikben!!!!(Persze ha a nyugdíjam összege mellett font jel lenne!!!)

Csilla írta...

Tényleg helyes környék, el is hiszem, hogy visszamentetek ide! Egyik-másik házikót szívesen elfogadnám én is!

Ma nálunk is kisütött a nap, kétszer, öt-öt percre. De ez a szél nem akar csillapodni, legalább a hétvégi vihart már nem mondják, csak az alapjáraton fujó szél viszi le az ember fejét!

Secima írta...

Jó volt nézegetni ezeket a fotókat. Szívesen sétáltam volna én is arrafelé.

Gabriella írta...

Nagyon kedves hely. Kis lélekbalzsamozás...

Baba írta...

kedves helyeken jártok,jól esik egy kicsit szétnézni a világban képeid által