2009. december 19., szombat

Ma már nem lehetett tovább húzni a dolgot. El kellet menni bevásárolni. Ehez először ugye átmentünk borzba hogy kiássuk az autót. Röpke fél óra alatt meg is volt. Gyerek közben hógolyózott picit.Mondtam Szilvinek hogy a Tesco felé menet álljunk meg a parknál mert ugyan már évek óta itt lakunk de havas képeim még nincsenek a parkról. Mivel hó és jég járásra alkalmas csukával nem rendelkezem (esetek 95%-ban erre nincs is szükség) igy zimankós időben a parknak a közelébe sem jutok.Most igy kocsival eljutottam a közelébe. Aztán gyorsan rá kellet jönnöm hogy igazából ezzel se megyek messzire mert a járda csúszik és erősen lejt, egyensúly érzékel pedig még nyomokban sem rendelkezem.....szóval csak igy a kapuból kattintottam néhányat. Igazából a park túlfele lett volna érdekes mert az teljesen be volt fagyva, mondjuk a hó ott is össze volt mászkálva. De nem mertem rizikózni hogy minden lejtő alja a tóban végződik. Ami pediglen fürdésre még nyáron sem igazán alkalmas.

Aztán tovább totyogtunk a kocsival. Szó szerint totyogtunk mert a viszonylag tiszta út ellenére is mindenki lépésben közlekedett. Viszont az út mentén szép havas volt minden.

De végül is röpke két és fél óra alatt hozzá jutottunk egy nyolc kilós madárhoz. :-)) Holnapra talán kiolvad és akkor szét tudom szedni alkatrészeire.....

10 megjegyzés:

Csilla írta...

Nagyon szép a táj felétek is. Gyönyörködjetek ti is benne, hiszen ki tudja mikor lesz részetek ujra ebben a látványban! A csuszással meg vigyázzatok!

Merika írta...

Jaj nagyon szép, de most nálunk is ilyen, mert 3 órája egyfolytában esik!!!! A madár jó nagy, ha belep a hó akkor is kitart egy ideig, nem haltok éhen!!!(huncut smájli)

Ziebi írta...

Na úgy látom odaért a hó amit küldtem :D

Szoffy írta...

Jó nagy madár lehet :)))))) A képek tényleg nagyon szépek :)

Kriszti írta...

Nekem is az jutott eszembe, mint Soffynak, hogy jó nagy szárnyas!:-))
Klasszak a képek, jó így együtt:hó és napsütés!:-))

Euthymia írta...

Ok, bevallom, így mások képein egészen szép, de nem bánom, hogy itt délen már elfogyott... :)

Secima írta...

Már nálunk is ilyen szépséges a táj.

Tinkmara írta...

De gyönyörű képeket készítettél. Vigyázzatok magatokra. :) Mi is havazunk. :))

Emőke (Anyamadár) írta...

Húú nagyon szép képek ezek! Ügyes vagy! :)

Osli írta...

Nagyon szép havas fotók! A madárhoz meg jó (nagy) étvágyat kívánok :)