2009. december 15., kedd

Nyeremény

Ha stilszerű akarok lenni akkor most azt kell mondanom hogy: Nyertem, nyertem, nyerteeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))) Életemben először nyertem valamit!
Mégpedig a Cewe kihivásán nyertem egy 10 dolcsis ajándék utalványt amit a Scrap Orchard boltjában lehet beváltani. Annyira örülök neki!!!! :-))
Gondolom mondanom se kell hogy gyorsan el is költöttem a nyereményt. :-)) Persze picit túlcsúsztam a kereten és még igy is nem győztem a kezemre csapkodni. Ha az ember lánya egyszer beszabadul egy ilyen boltba......Megmutatom miket vettem belőle:






És a ráádás mert Irene Alexeeva nélkül nem élet a scraper élet számomra:



Azért volt egy kis üröm az örömömben. Mégpedig férjem odavetett megjegyzése a lelkendezésemre hogy "mivan, nincs még elég készleted?" na ez eléggé sziven ütött. És ez már nem az első ilyen megnyilvánulása volt......
Szóval ez eléggé fájt. De legalább a fiam velem örül. Neki tetszik amit csinálok. :-))

9 megjegyzés:

LaceE írta...

Mi is Veled örülünk. Gratulálok a nyereményedhez, nagyon szuper cuccokat választottál :)

Merika írta...

Gratulálok! I .Alexeeva nekem is kedvenc.A többi nekem túl fantasy de látom most ez menő!!!Készíts szépeket, a férfiember meg maradjon a kalapácsnál!(Tisztelet a kivételnek!)

Tinkmara írta...

Ezek nagyon klasszak és milyen szépeket csináltál belőlük. Én szeretem a klasszikus szépeket is, meg a vagány bohókásakat is. A pasik meg tényleg néhány kivételtől eltekintve, scrapbooking, konyhai eszközök tekintetében mind így reagálnak, bezzeg, ha az ő csecsebecséikről van szó. Rá se ránts.
PS Én Pam Leforst is nagyon szeretem.

Ziebi írta...

Gratulálok, jó helyre ment az a nyeremény :))))

Gabriella írta...

Gratulálok, értő kezekbe került! Mert megérdemled!!! A Pasik, meg már csak ilyenek...ne is törődj vele! Készíts sok szép dolgot!!

JuditAu írta...

Gratulálok a nyereményhez! És ne hagy magad a Hozzánemértő Férfiember által lehúzni! :)

csuti írta...

Gratulálok! Nagyon szép készletek!

Christine írta...

Koszi mindenkinek!:-))

Csilla írta...

Gratulálok én is, ügyes vagy!