2010. január 13., szerda

Éééés megint esik a hó! Még a végén betemeti a szigetet. :-))
Mindenesetre érdekes újfajta izgalom minden áldott reggel a neten lógva lesni a suli honlapját vajon kinyitnak e vagy sem. Kell e menni aznap suliba vagy sem. Mert ugye minden bizontalan. Végül indulás elött nemsokkal kiderült hogy nem nem kell menni a három alsó osztálynak. Csak a nagyobbaknak de nekik is csak azért mert épp vizsga időszak van. Igy nekik muszaj bekecmeregni valahogy. Azért azt hozzáteszem hogy a domb tetején lévő suliba följutni gyalog legalább ugyanakkora kihivás mint autóval. A rövidebb úton ugyanis a kocsink nem és nem hajlandó felmenni. De másoké sem. Szóval érdekes rodeó folyik a környéken amint igyekszik mindenki lehetőleg egy darabban kijutni a rossz választásnak bizonyuló utcából. Van akinek sikerül, van akinek nem. Napokig látni néha érdekes helyeken "parkoló" autókat.
Ja és tegnap a Tesco-ban meglepődve tapasztaltuk hogy nem lehet náluk egy deka sót sem kapni. Üres volt az egész polc. A népek fölvásároltak mindenféle formátumu sót a mezei asztalitól a tengeri sóig vagy a füstölt sóig és még ki tudja milyet. Nagyobb, kisebb és még kisebb méretben. Szóval az összeset. Csak épp azt nem tudom mihez kezdenek vele. Mert a járdára nem szórják. Ennyit megenni képtelenség. Netán az emberek ebben rakják el magukat tavaszig? Végül a legtutibb tartósitási mód.....:-))

8 megjegyzés:

Merika írta...

Szeretem olvasni mi van felétek!Nálunk csak picit jobb, mert most megint elolvadt, de jön megint a hideg! Van nálam valami a számodra!

Csilla írta...

Reggel óta szakadt nálunk is, épp most állt el, ki tudja meddig. Viszont legalább már nincs -8 fok nappal. Most olyan igazi belga tél van, ami délelőtt leesett, az délután elolvad, holnapra hült helye lenne, ha nem lett volna még meg a több hét alatt leesett hó is.

Jaj, már nagyon várjuk azt a tavaszt!!!

Ziebi írta...

Na só, az itt van elég :D

De tökjó hogy a honlapon lehet követni kell-e suliba menni. :)

Gabriella írta...

Ez a sóban tárolódás nagyon csípős lehet!!Én láttam kupac konyhasót a járdán!!

Zsofia írta...

Hát nem irigyellek titeket :) érdekes dolgo ez a sóval, ha nem az utakra sórják, akkor vajon tényleg hová? :)))

Tinkmara írta...

Most borzalmasat mondok. Én szeretnék havat. De ez csak önzés. Drukkolok, hogy hamarosan jöjjön a tavasz.

ribizlifozelek írta...

Az ott szokatlan hidegben mindenkinek megfazott a fule es meleg sot tesznek ra :)

Persze akkor a kotottsapka-forgalomnak is nonie kellene.

Osli írta...

Lehet, hogy mindenki só-liszt gyurmát készít. Megnézted, hogy lisztet lehet-e kapni? :D
Kitartás a behavazáshoz :)