2010. január 6., szerda

Hull a hó és hózik-zik.....Micimackó fázik-zik....... :-))
Avagy a változatosság kedvéért tegnap este megint elkezdett szakadni a hó.
Gyerekem már előtte azzal jött haza a suliból hogy valószinüleg nem kell menni azt mondták a tanárok. És tényleg. Benne van az ujságban is hogy megint bezárják az iskolákat. Kemény egy egész napot voltak nyitva ugyanis tegnap volt az első tanitási nap. Lehet egyben az utolsó is egy időre ugyanis egész hétre havat igérnek. A gyerek persze örül....:-)))

És én is örülök hogy úgy döntöttem időt, pénzt és energiát takaritunk meg azzal ha inkább itthonról az iróasztal mellől intézzük az ügyeket. Irtam az követségeknek. Kiderült hogy ők most mégsem tartanak igényt a kanadai "erkölcsire". Remélem ezt igy gondolják majd később is!
A magyart pedig ha minden igaz sikerül egy kedves ismerős révén otthon elintéztetni. Igy mindennel együtt is pont fele annyiba kerül mintha itt intéznénk. Illetve.....harmad annyiba ha tekintetbe veszem hogy hármónknak a metrójegy majd 50 font lett volna ahoz hogy bejussunk hozzájuk. Legalább tudom miért is nem szeretünk Londonba bejárni..... :-)
Ma mentünk volna intézni az angolt. De a kinti út viszonyok miatt ez valószinüleg elmarad. Mivel az jön vissza a leggyorsabban igy ott belefér néhány nap csúszás.
A nyelvizsgára szintén postai úton jelentkeztünk. A leforditandó papirjainkat ha minden jól megy megcsinálja egy kanadai barátunk. Csak le kell stempliztetni a nagykövettel. De akkor is le kellet volna ha forditó irodával csináltatom, mert csak akkor hiteles. Hát igy hirtelen felindulásból ennyire jutottunk az elmúlt két napban.....

8 megjegyzés:

Gabriella írta...

Ez nem is kevés!! Hajrá! Szépen haladtok. Okosan csinálod, tényleg sokszor könnyebb elérni amit akarunk telefonon, vagy neten, mint személyesen.

Csilla írta...

Ezek nagyon jó hírek, csak így tovább!

Ziebi írta...

Drukkolok hogy minden jól alakuljon. :)
Az azért elképesztő hogy ennyi helyről kérnek erkölcsit, és maguk sem tudják kell-e vagy nem.

Tinkmara írta...

De jó! Úgy örülök, hajrá, hajrá!

Kriszti írta...

Szerintem is jól haladtok:-))!!!
Christine, régebben küldtél nekem egy linket, free scrapbook-os oldalét, ha megkérlek, újra beírnád ide? Véignéztem a megjegyzéseket, de szem elől tévesztettem...
Köszi!!:-)))

Christine írta...

Koszi mindenkinek! :-))

Kriszti, erre gondolsz?
http://www.digiscrapdepot.com/freebies/

Kriszti írta...

Igen, azt hiszem, ez az!!!!Nagyszerű oldal!!
Köszönöm!!

Emőke írta...

Christine mit kell fordítani? Tudod itt vagyunk. :)