2010. február 6., szombat

Egyenlőre nincsen sok változás. A telefon örökké csörög és majd minden napra jut egy látogató is. A tegnapi pl. egy ügynök volt aki képes volt a haptákba vágott lakást is átrendezni. Nehogy a készülő fotókon feltünjön egy renitens kávés bögre. Illetve mintha nem az volna természetes hogy az embernek vannak személyes tárgyai és hogy a mosogatónál teszem azt van edényszáritó. Kedvenc landlordunk pedig immár másodszorra néz a titkárnőjének. Hisz ugyanez volt két éve a lakásfelújitásnál is. Akkor se láttuk szinét se és úgy fest ez most is igy lesz. Csak nem tudom mi volna akkor ha teszem azt én is dolgoznék? Akkor ki terelgetné a népet? Mert az oké rendben van mi lakunk a lakásban. De én csak bérlem, nem az enyém és nem is én akarom minden áron eladni. Szóval úgy érzem jogos az igényem arra hogy néha feltünhetne ő is itt amikor épp helyzet van.

Más. Megjött a nyelvvizsga eredménye. Sejtéseink beváltak nem lett túl fényes, de a történtek ismeretében ezen már nem is lepődtünk meg. A minimális elvárásnak mondhatni megfelel. Viszont az angol rendőrségi papirunk nem és nem akar megérkezni. Pedig már meg kellet volna.....

5 megjegyzés:

Ziebi írta...

:((

Drukkolok hogy minden rendben menjen! Fel a fejjel! :)

Gabriella írta...

Elég disznóság így viselkedni veletek!
Tartsatok ki,remélhetőleg minden rendben lesz!

Kriszti írta...

Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!

Emőke írta...

:/ ez azért elég genya dolog, hogy neked kell még terelgetni a szemrevételezőket...

A nyelvvizsgára nem tudok mit mondani, de azért ennyi elegendő lesz, nem?
Kitartás tényleg! )

Csilla írta...

Azért az eredményt még elfogadják? A rendőrségnek nem tudtok utánaérdeklődni? Vagy nem lehet, vagy nem szabad?

Amikor mi felmondtunk, akkor hozzánk is jött két család megnézni a házat, de jött a tulaj is velük és tiszteletben tartották a dolgainkat, nem nyultak semmihez. Hát, esetleg szólj neki, ha lehet.