2010. március 2., kedd

Vasárnap búcsút vettünk a régi autónktól, kedvenc "foltos szalamandrámtól". Én mindig előnyére irtam a megkülönböztető jegyeit, mert igy bárhol könnyű volt kiszúrni és nem kellet sehol sokat keresgélni ha tömegben parkoltunk.



Én special nagyon szerettem. És minden állitása dacára szerintem valahol a férjem is hisz egy "kistesót" választott új járgánynak. Azaz ugyanez a tipus csak jó néhány évvel fiatalabb változatban és lényegesen jobb állapotban. Még össze kell majd szoknunk vele, mert most még nagyon idegen. De később remélem ő is családtag lesz. És akkor róla is lesznek majd képek. :-))

9 megjegyzés:

Csilla írta...

Nálatok is családtagnak számít az autó? Reméljük sokáig ki fog szolgálni benneteket az uj autó és szépséges helyekre visz el benneteket! Na és persze a pulyka szaga biztos nem fog hiányozni, ugye?:)))

LaceE írta...

Az új dolgok mindig jót hoznak a családba. Kívánom, hogy teljen ebbe is legalább annyi örömötök, mint a régiben :)

Christine írta...

Csilla, igen annak számit mert mindegyiknek egyénisége van. Az új is meg a régi is "tanitásra" szorult. Mert mindkettőt az előző tulaj városi autónak használta. Nem voltak hajtva. Holott az Escort az amolyan fél-sport kategória erős motorral. Szóval tud menni, van benne kondició csak ha nincs kihasználva akkor valahogy "elfelejti". Ilyenkor pár hétig hajtani kell hogy újra fürge legyen.
Krirándulás. Már tervezzük. Úgy karácsony óta. Másfél hét múlva újra kinyit az a célpont amit kinéztem. Szóval hamarosan megyünk....:-))

Ziebi írta...

Csak vigyázatok az öcskösbe ne felejtsetek pulykát :)

Kriszti írta...

Milyen érdekes, hogy egy "vasdarab" is hogy a szívünkhöz tud nőni. Mindenesetre jó, hogy egy fiatalabb, megbízhatóbb kocsira tudtatok váltani!:-)))

Zsofia írta...

Megértem, és remélem hamar megszeretiek az új kisautót :)

éva judit írta...

gratulálok az újkocsihoz,sokat utazzatok és csináljatok sok képet az új fényképezövel

Névtelen írta...

Hogy is mondjam "kis teso" az a helyzet hogy igaz a karosszeria mintha kissebb lenne de a motorja az uj kocsinak 1.8as a regi 1.6 os volt most egy kis helyre pofozas van soron azt majd meglatjuk jol fest egyenlore :)

Tinkmara írta...

Ó, ezt az érzést ismerjük. :) Igazi családtag az autó. Mondjuk, mi lehet messzire megyünk a nevekkel és a saját bloggal, de tökéletesen megértem. :)))
Várjuk az új jövevényt!