2010. április 24., szombat

Apránként hozom a képeket. Először talán a kilátásról.
Az utcára nézve (a hálószobából).Aki figyelmes az a fenti képen is meglátja, de megmutatom kinagyitva is.Igen az ott a belváros a sétáló utcával. Jó közel került hozzánk. :-) Ennek örülünk mert ha kell valami apróság akkor nem tart semeddig kiugrani. És egy új lakásba mindig kell valami apróság...

És akkor a másik oldal.A mi kis "börtönudvarunk". Majd valami gazokat venni szeretnék az ablak elé hogy kicsit több legyen a zöld mint a tégla. Az ajtót egyébként úgy kellet megfúrni ugyanis nem kaptunk hozzá kulcsot....gyerekem az első héten az őrületbe kergetett minket a "mi van odakint" cimű kérdéskörrel, mire végre kimehetett megnézni.

4 megjegyzés:

Edinbogyo írta...

Biztos jo lesz am, majd ha bekuckozzatok magatokat!!En azert az erkelyt irigylem, fal ide vagy oda:) nyaron lehet oda teregetni legalabb.

Gyuri írta...

Szia! Örülök, hogy sikeres volt a költözés, ez mindig nagy hacacáré, jól tudom. A lakásba pedig szerintem az a legfontosabb, ami BELÜL van - és AKIK belül vannak... Sok szép és boldog napot kívánok benne!
Egyébként pedig adtam Neked valamit, ha elolvasod ezt (http://nauticus.freeblog.hu/archives/2010/04/18/Kitero_konyves_kerdezz-felelek/), a végén rátalálsz... Hátha lesz időd rá - különösképp, ha pl. a könyveket pakolod a új szobában:))

Euthymia írta...

pfu, mit nem adtam volna egy ilyen városközponti, erkélyes lakáskáért :) :) Nekem tetszik!! :) Sok vidám pillanatot kívánok hozzá és igaza van Gyurinak, a belül lévők a fontosak :) :)

Gabi írta...

Nem is rossz! Nekem is jöhetne egy ilyen erkély, és a hely is szuper. Nem olyan vészes az a falközelség, a nap is odasüt!
Legalább nyugodt a terasz. Nem látnak be.
Jó lesz majd meglátod!