2010. április 7., szerda

Többen szóvátettétek hogy nem irok mostanában magunkról. Nem, valóban nem mert a valós helyzetünk annyira gázos hogy arról nem szivesen mesélget az ember. Az esetleges fényről az alagút végén majd péntek délután fogok többet tudni. Addig inkább nem kiabálnám el.

Más. A kibővitett kanadai emigrációs csomagot összeraktuk és elküldtük még húsvét előtt. Oda is ért. Most már csak ki kell várni mig újból feldolgozzák. Ez most az új rendszerben elvileg 6-12 hónap. Elvileg. Gyakorlatilag meg majd kiderül ugye....

10 megjegyzés:

LaceE írta...

6-12 hónap? nem kapkodják el. :(
Szorítunk Nektek.

Ziebi írta...

Hű ez durva...ez a 6-12 hónap...nagyon drukkolunk nektek! :)

Merika írta...

Uram-atyám! Mi a fene tart addig? Csodálom a kitartásotokat, az energiátokat, és nagyon-nagyon drukkolok hogy végre már jó történjen Nálatok!!!!

Kriszti írta...

Jól fognak alakulni a dolgok, a kitartás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét!:-)

Csilla írta...

Az majd egy év! Azért nem gondoltam, hogy ennyi ideig fog tartani! Nem baj, csak nézzék, és kapjatok meg mindent rendben, ugy ahogy kell! Ha kicsit később is, de legyen meg, nem baj!

Gondolom a lakás körül vannak gondjaitok, de reménykedem, hogy megoldódik nálatok is ez! Fontos lenne a nyugodt napjaitokhoz! Sok szerencsét, ne kiabáld el, de szólj, ha sikerült a "dolog"!

Euthymia írta...

oh, bürokrácia, bürokrácia!! REmélem, azért a 6-12 az nem 11 hónap 28 nap les!!! hanem mondjuk a minimális! szorítok!!!

Christine írta...

Köszi mindenkinek! :-))
A 6-12 hónap várakozás már istenes. Ugyanis alig egy évvel ezelőtt az újjitások előtt a normál ügyintézés 2-3 év(!) volt. Szóval ha ez nekünk egy év alatt átfut akkor én összeteszem kezem-lábam. :-))

Romesz írta...

Remélhetőleg hamarabb kaptok pozitív választ

Tinkmara írta...

És én még morcolódtam, hogy nem alakulnak a dolgaink. Nagyon-nagyon drukkolok értetek és a legjobbakat kívánom. Néha jó leírni a nyomort. Mi itt vagyunk veled, még ha segíteni igazán nem is tudunk, szeretettel gondolunk rád.

éva judit írta...

Rég voltam én is de az irásaid azért nagyon hiányoznak de kivárom a pénteki napot:)
Minden jóra fordul,mert Te jó ember vagy:)