2010. május 14., péntek

Az elmúlt napokban érdekes megfigyeléseket végeztünk a lakás fűtése és a computerek közti összefüggésekről. :-))) Miszerint is ha a vezér gépünk éjszaka is működik (mert dolga van) akkor elég a fűtést 3-4 naponta egyszer bekapcsolni ahhoz hogy meleg legyen. Ha a gépnek nincs dolga és pihenésképp kikapcsoljuk akkor minden éjjel be kell kapcsolni a fűtést. Ergo, így lehet a jobbféle számítógépet fűtésre használni egy jól szigetelt lakásban. :-))))

Jó hír, hogy időközben született egy mosógépem! Mivel hiába vártunk, hogy a szintén beígért szőnyeggel együtt megérkezzen a mosógép így hétfőn végül leütöttem egy mosó-masát az ebay-on. Kedden délután haza is hoztuk és azóta mos mint a gép. :-))

9 megjegyzés:

Secima írta...

Örülök, hogy végre van mosógéped. :)
A fűtés pedig tényleg érdekesen oldható meg nálatok. :)

Pyry írta...

Jaj a mosógép az csodás dolog :))

Te azért ez a fűtés dolog nem lesz kellemetlen nyáron? :D

Gabriella írta...

De jó is a mosógép, az embe lány akkor tudja igazán milyen jó is (lenne) amikor nincs..nekünk se volt rögtön. Egy áldás ugye.
Érdekes ez a fűtés a számítógéppel.Kettő az egyben.

Christine írta...

Pyry, igennekem is eszembe jutott hogy nyári melegben viszont iszonyat melegünk lesz. De szerencsére ez itt anglia, szóval nyári meleg még mutatóba is ritkán van.:-))) Tavaly se nagyon volt 20 foknál több egyszer se.

Csilla írta...

Végre, moshatsz! Én csak arra tudtam gondolni, mikor a régin észrevettem,hogy gond van vele, hogy birja ki, mig megvesszük az ujat. Nem is tudom mit csináltam volna gép nélkül! Persze itt is van mosoda, de azért a hazai az igazi!:)

éva judit írta...

Végre mejött a munkagéped:)azért meg kérdezném ezt a fütésí hercehurcát mert a gázszámla se lessz egy olcsó mulatság,nem tudom hogy egyedi vagy központi a fütés

Christine írta...

Éva-Judit itt nincs gáz egy deka se (a régi lakásban volt az) itt minden árammal megy, a fűtés is.

Tinkmara írta...

Jaj, de jó. Mármint a mosómasina.
A meleg a számítógépeknél nálunk úgy valósul meg, hogy férjem dolgozószobájában már égöv van. :))

Tinkmara írta...

Off
Szia!
Kérlek olvasd el ezt a bejegyzést és jelezz vissza, hogy szeretnél-e szerepelni a Külföldön élő magyarok bloglistáján. Köszönöm!
http://tinkmara.freeblog.hu/archives/2010/05/17/KEM-lista/