2010. május 6., csütörtök

Dilemma

Az örök dilemma. Avagy levágjam vagy ne vágjam? Mármint a hajam. Vannak érvek és ellenérvek mindkét oldalon. Nem sorolnám fel őket mert a ti véleményetekre volnék kiváncsi.

2009 május.



2010 május.

16 megjegyzés:

Ziebi írta...

Sokáig nézegettem, és azt hiszem nekem a hosszabb jobban tetszik egy hajszálnyival..persze tudom hogy nem csak az dönt hogy melyik jobb, nekem sokat számít a kényelem is, a sport miatt 2 naponta mosom, és nem szeretem szárítani..szóval nekem jobb a rövidebb, félhosszú megoldás..tényleg, te félhosszúban nem gondolkodsz?

Christine írta...

Ziebi, nem ez a félhosszú? :-)))) Érveket és ellenérveket pont azért nem irtam mert az őszinte véleményekre vagyok kiváncsi. Vagyis nem kivánok senkit befolyásolni. :-))

Tinkmara írta...

Nekem nehéz véleményt nyilvánítani, mert az első képen nagyon szép vagy és nem biztos, hogy a haj miatt. A szép mosolyod, a szép szemed teszi.
A második kép megvilágítása nem a legjobb, ezért csalfa.
Na, szóval a hosszú nőcis, fiatalos, könnyen kezelhető. Nekem legalábbis könnyebb, mint a rövid, ami örökké össze-vissza áll reggel, és ahogy kicsit nő ki-be kunkorodik és engedetlen, tehát állandó fodrászolást igényel. A rövid vagány, és van akinek könnyebben kezelhető. Na, most jól segítettem neked. :))
Férjed, mit szeret?
Nekem mindig hosszú volt, aztán egy jó darabig rövid, alig vártam, hogy visszanőjjön, most meg melegíti a nyakam. :)) Elmebaj.
Engedd nőni, aztán meglátod. :)

Cila Zzy írta...

Szia!
Szerintem pont olyanra vágasd, mint amilyen a profilnál a fotódon a hajad. Az a legjobb. Azaz:aranyközép.

éva judit írta...

jobban áll a rövid:)

Gabriella írta...

Igazán nehéz döntés. Szerintem ha tudod mindig fodrászolni akkor a rövid, ha nem akkor a hosszú. Mert igazán mind a kettő jól áll. A hosszút össze lehet fogni, és fel lehet tűzni, ha olyanod van akkor meg csak hagyod. A rövidet kell szárítgatni és legalább havonta utánavágatni..
Hosszúhajpárti vagyok...

Ziebi írta...

Hihi, nekem az már a hosszú kategória... :D

Nekem "szerencsém" van, ha hosszú, ha rövid, akármit csinálhatok vele, mindig ugyanúgy áll. Így inkább rövid, azt nem kell annyit szárítani.

Érdekes lehet a nyár szempontjából, lehet a hosszabb obb mert fel tudod tűzni és nem melegít annyira...

Csilla írta...

Hát nem is tudom. A férjed mit mond? Szerintem mindkét frizura jól áll neked. Te melyiket szereted jobban? Mert a rövid praktikus, csak megmossa az ember aztán pár pillanat szárítás és kész, a hosszut meg lehet csinálni sokféleképpen, fel lehet tüzni,hogy ne melegítsen.

Nekem mindig hosszu hajam volt, de mostanában inkább rövid. Sajnos az allergia miatt sürün kell mosnom a hajam. Mivel göndör, és önnálló életet él, könnyebben elbánok vele, ha rövid. És bizony az is igaz, hogy igy másfél havonta mennem kell fodrászhoz, mert nekem különösen gyorsan nől a hajam.

Különben nagyon szép göndör hajad van, tényleg kérdés, hogy neked nem nyüg-e a hosszuval minden nap megdolgozni, vagy az, hogy időnként meg kell igazíttatni ha rövid.

Esetleg nincs egy jó bejáratott fodrászod, aki tanácsot tud adni? Nekem van, ő vágja a hajam, valahogy kitalálta azt a stilust amit én is szeretek, itthon is meg tudom csinálni, meg még nézek is ki valahogy.

A neten van fenn valahol olyan oldal, ha feltöltöd a fényképedet, akkor megnézhetsz magadnak mindenféle frizurát és akkor esetleg könnyebben tudsz választani. Ha szeretnéd, akkor majd a lányokat megkérdezem!

Azért majd szólj, hogy döntöttél!

Névtelen írta...

SZIA!NE VÁGAZSD LE JÓ:))Szerintem,de ez csak az én véleményem........."puszi ILDI !

Névtelen írta...

így ismeretlenül: hosszú!

Monka írta...

Hűű, ismerős dilemma. De nekem mindkettő tetszik :) talán most rövidhaj korszakom van, ezért egy icipicivel a rövidhajas kép győzőtt nálam. Én úgy jártam, hogy nagynehezen eldöntöttem, hogy rövid (de nagyon, méghozzá többéves hosszúból) és a "nagyi" neki is esett, levágta, ami egyre elviselhetetlenebb lett ahogy nőtt, viszont félhosszan elől jobb volt. Meg is kavartam a fodrászt itt, amikor mindezt elmagyaráztam neki, hogy hátul vágja nyugodtan, de elől annyira ne. Annyira ügyes volt, hogy itt hozzá jártam (hiányozni is fog). De ahogy előttem is írták, sokat számít a hajtípus (nekem szögegyenes). Akárhogy is döntessz/tél szerintem jó lesz/tt :)

szoffy írta...

Hmmmm hát én a rövidre szavazok

Christine írta...

Köszi mindenkinek a javaslatokat. Most mégjobban összezavarodtam. :-)) Ebből is látszik hogy ahányan vagyunk annyiféleképp látjuk a dolgokat.:-))

JuditAu írta...

Hát én is adok egy szavazatot a másodk verzióra, nekem a félhosszú jobban tetszik! :)

tarnagy írta...

Ha szabad "szavazni": 2009. május... :)))

Secima írta...

Én két hete vágattam le, talán rövidebbre is mint a 2009-es. Pedig eddig növesztettem. Azt hiszem most egy darabig nálam marad a rövid. Nekem most ez tetszik. Neked is jól áll. :)