2010. június 19., szombat


Idén én is beneveztem a Goldenblog szavazásra. Aki úgy gondolja hogy kedvel annyira, az itt bal oldalt tud rám szavazi. Köszönöm!

9 megjegyzés:

Secima írta...

Ajánlottalak én is a komplexbe, de szerintem neked a helyi.értékben is kellene indulnod. Oda elég csak egy jelölés. Ha nem bánod jelöltelek.

Tinkmara írta...

Máris. Hajrá, Christine!

Christine írta...

Köszi!:-))

euthymia írta...

hajrá, hajrá! :) :)

éva judit írta...

én is szavaztam

éva judit írta...

még azt ide irom,hogy végigjártam az összes kedvenc oldalaidat és végig böngésztem az egészet,a blog arhivum egész hosszú:)
Szép lassan de biztossan megtellik a blogod:)

Kriszti írta...

Szavazzzzztam!:))))Remelem, nyersz!!!:)))

Nusi írta...

Szia Christine.

Ne haragudj, h így ismeretlenül írok Neked, de láttam, h neveztél a blogversenyre és ezzel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Én is a bloggeren vezetem a blogomat, de valahogy nem sikerül a goldenblogos neveződobozt beletennem... Meg tudnád mondani, hova illesztetted a kapott kódot? A goldenblog honlapján is jeleztük többen a problémánkat, de ott senki nem válaszolt.
Nagyon köszönöm a segítségedet és sok sikert a versenyen! :-)

Christine írta...

Köszi mindenkinek! :-))

Nusi, belépsz a blogerre akkor bedob az Irányitópulthoz, ott kiválasztod a Tervezés menüpontot ez volt régebben az Elrendezés terv csak most átnevezgették őket.Szóval a tervezés menüpontnál kidobja neked az oldalt ahol rendezgetni tudod a különféle oldal elemeket. Ott van oldalt balkézről a legfölső gomb a Modul hozzáadása.Arra ráklikkelsz és felugrik egy kis ablak ahol kiválaszthatod mit szeretnél hozzáadni az ott felsorolt lehetőségekből.Válaszd a HTML/JavaScript nevezüt ott rákatt a plusz jelre ekkor felugrik egy újabb ablak HTML/JavaScript elem beállításai névvel és ott a Tartalom rublikába kell beilleszteni a kódot amit a goldenblogon kaptál. Majd elmenteni ezt az új beállitást. Ennyi. Remélem nem voltam túl kék. :-))