2010. június 6., vasárnap

Múlt héten eldőlt a hajas dilemmám. Akárhogy is sajnáltam levágatni, merthogy szép meg minden, de ha napjában százszor elátkozom akkor hiába szép. Szóval hirtelen felindulásból merényletet követtem el a hajam ellen és megszabadultam tőle. Várakozásommal ellentétben a fodrász nem kapott szivinfarktust(mert régebbről vannak ilyen tapasztalataim), hanem egy szó nélkül lekattogta a hajam. Csak utólag mutatta meg hogy na hát az a nagy kupac mind az enyém. Én meg vigyorogtam neki mint a vadalma mert végre megint én nézek vissza a tükörből.
Aztán ha netán megint egy évig nem jutok fodrászhoz jövőre újra megpróbáljuk milyen is a hosszú. :-)) Mindenesetre most ilyen lett:

10 megjegyzés:

Cila Zzy írta...

tök jó és fiatalos!
Nálam is hirtelenfelinduládból elkövetett öncsonkítás szokott történni:-) A fodrászom meg röhög rajtam. Én ősszel kezdem a növesztést, tavaszig tart... közben is megyek igazíttatni, de ahogy jön a meleg és a nagytakarítás, vagy valami dühítő bigyó, akkor azonnal öncsonkítok... így senkinek sem ártok:-) Sőt... :-)

Gabriella írta...

Nagyon aranyos!
Jól nézel ki!

Pyry írta...

Látszik hogy nagyságrendekkel jobban érzed magad ezzel, jó döntés volt :)))

euthymia írta...

:) én a rövidre voksoltam a kérdéskor is .) :) vidám újfrizurás napokat .)

Névtelen írta...

SZIA:)JAJ DE JÓ:)És még a mosolyod is megy hozzá!!!!!!!!!!!Én má rég azt,hittem le vágattad!!!!!!!!!PUSZIM JÓL ÁLL!Én pont ma festettem,,,,ILDI

Csilla írta...

Nagyon fiatalos lettél, jól döntöttél. Sajnos sokan azért adják fel a hosszuhajat, amiket te is irtál. Gond van vele, nyüg, zavar, a röviddel sokkal egyszerübb az élet! És ha neked is tetszik és jól érzed magad vele (a képen jól látható), akkor meg minden rendben! :)))

pufiindian írta...

Jó kis nyári frizu lett. Én is a múlt héten nyírattam le. Nem bántam meg.

Manka írta...

Ez kedves! nekem határozottan tetszik! :)

Tinkmara írta...

Nagyon tetszik! Az egész! Az összhatás, a vidám, szépséges mosolyod! Remek döntés volt!

Secima írta...

Nagyon jól nézel ki, jól áll ez a frizura!!