2010. július 30., péntek

Agymenés

Előre is elnézést a félszavakért, akik benne vannak azok értik miről beszélek. Már ha téved ide egyáltalán ilyen....
Kicsit túrázik az agyam, mióta felkavarodott a magyar scrap állóvize.....és egyszerűen nem értem.
Igaz mondhatnák mi bajom hisz nem érint személyesen. De valahol mégis.
Igaz nem vagyok hirneves ország-világ előtt ismert scrapper. Még csak azt se mondhatni hogy hű mennyire beilleszkedtem a scrap közösségbe. Vagy hogy hű mennyien szeretik az oldalaimat. Mert ez nem igaz. Hogy egész pontos legyek a három nagy magyar oldal egyikéről már rég leszoktam, mert nem láttam értelmét hogy fölöslegesen "tornázzam" közöttük. Mikor nyilvánvaló hogy nem vagyok oda való....
Most pedig úgy érzem kikopok lassan a másik oldalról is. Mert ők hirtelen úgy döntöttek nem minden scrap igazi scrap és szerintük van ami nem oda való stb. Mindezt főleg a tárhely fogytával és az oldal céljaival magyarázzák. Az oldal céljait még csak-csak megértem. Csak épp nem értem miért kell ilyen diszkriminativ módon megkülönböztetni a scrap bizonyos ágait. A tárhely témáján csak vállat vonni tudok hisz aki kicsit is ért a témához az tudja hogy ez üres kifogás semmi több. Igen pénzbe kerül. De gondolom ezzel tisztában voltak az oldal készitői akkor is mikor elinditották az oldalt és belekezdtek ebbe az egészbe.
Mindegy is végül is csak túrázik az agyam...
Hisz nem kötelező magyar oldalakra töltögetnem attól hogy véletlenül magyar vagyok. Töltögethetek máshova is...

3 megjegyzés:

LaceE írta...

Sokan leírták a véleményüket és sokan hasonlóan gondolkodnak mint Te. Köztük én is, de én már nem akarok foglalkozni vele. Szerettünk odajárni, mert jó volt a közösség, mert nem voltak megkötések és mert magyar volt. Úgy látszik már nem kellünk nekik.
De azt nagyon gyorsan felejtsd el, hogy nem szeretjük a munkáidat - én szívesen gyönyörködök az utioldalaidban és a családiban is. Az meg mindig legyen az eszedbe, hogy nem azért tartozunk össze, mert arra bizonyos oldalra jártunk, hanem, mert mindannyian ugyanazt a hobbit űzzük annak alfajától, ágától függetlenül.
Én csak támogatni tudlak az új terved folytatásában. Nagyon szép az erotikus sorozatod első darabja. Várom a többit.

Christine írta...

LaceE, köszi szépen!
Én úgy vagyok vele hogy nem venném a lelkemre ha elvenném valaki elől a helyet vagy urambocsá sértené az izlését a képeim tartalma. Szóval én töröltem náluk a teljes galériámat. A továbbiakban én se nagyon akarok ezen rágódni. De a tüske attól még bennem van.

LaceE írta...

Előbb utóbb túl leszünk mind ezeken a tüskéken. Én sem fogok több helyet elvenni mástól, de annyi energiát nem akarok rájuk pazarolni, hogy elkezdjem törölgetni a képeimet. Majd ha nekik nem tetszik valami, akkor kitörlik ők.