2010. augusztus 3., kedd

Chesham régen

Ha már a Cewe kihivása alapján előkotortam őket akkor merüljünk egy kicsit bele. Ma a tegnapelőtti bejegyzés párja következik. Csak most a múltba utazunk. Megmutatom milyen volt a város az 1800-as évek végén.

Az óratorony, az akkor még meglévő városházával.


A St. Mary's Church. Erről majd lesz egy külön fotó sorozat hogy hogy is néz ki ma. Gondolom nem árulok el vele nagy titkot: ugyanigy. :-)))



A High Street.



The Broadway azaz a főtér.

5 megjegyzés:

RustyRush írta...

Hát. Bevallom, hogy nem kedvelem az 1800-as éveket, így nem is éltem volna ekkor a városban, ellenben most... ;)

Christine írta...

Igazából ha megnézed a képeket akkor látod a város nem sokat változott azóta már ami a külsejét illeti. Max kirakták piros téglával az utat is. :-)) Én valószinűleg akkor is szerettem volna itt...max a computer hiányzott volna. Igaz az nagyon. :-))

Csilla írta...

Nekem kellemesnek tünik ez a városka! Jó is lett volna itt élni, de igazad van Christine, az a fránya internet hiányozna, mert akkor nem is ismerhetnénk egymást! De lehet akkor szomszédok lettünk volna, az is jó! :)

Csilla írta...

Ezekről a képekről (uj-régi összehasonlítása), meg az óratornyról még egy film jutott eszembe, Dávid egyik örök kedvence a Vissza a jövőbe trilógia.

Christine írta...

Csilla, az a film nekem is mindörök kedvencem marad pontosabban mind a három!

Igen az akkori életnek is megvoltak a maga örömei. Pl. az emberi értékek (szeretet, barátság, becsület, stb.) sokkal fontosabbak voltak és nagyobb értékük volt mint manapság.