2010. október 13., szerda

Gyűjtögetés újratöltve...

Mivel a szezonnak végérvényesen vége. Igy lassan minden a helyére kerül. Most az apróságok kedvelőinek mutatnám a kedvenceimet.
Kezdődött az egész ugye velük:Aztán részben idén, jöttek ők:És az utolsó pillanatban érkeztek ezek:Már felkészültem a folytatásra is jövőre, vagy akármikor ha új "versenyzők" érkeznének. :-))

Aztán....mivel a napali még mindig úgy nézett ki mintha költöznénk kellet valami ami elnyeli a hálószobákból kiszorult dolgokat. Szekrény nem nagyon jött szóba mert nincs rá igazán hely a jövőbeli tervek miatt. Igy köztes megoldásnak hazajöttek velünk ezek:7 megjegyzés:

Csilla írta...

Ó, mindig örömmel legeltetem a szemem ezeken a kincseken! Micsoda gyüszük, egyszer már mintha mutattál volna belőlük párat, na de ez a gyüjtemény!

Én nagyon szeretem a ládákat, nekünk is van pár, és a tieid is nagyon szépek. Némelyik olyan feneketlen, rengeteg dolog fér el bennük.

Más! Kérdezni szeretnék! Illetve nem is én, hanem Eszti, és a fiacskádtól. Láttunk egy fogkrémreklámot, és abban van hajtogatott fog. Esetleg nem tudja a fiad, hogyan kell hajtogatni? Eszti is nagy origamis (már ha van ideje!). Köszi neki előre is! :)

Mammka írta...

Hm,micsoda csinos fonott ládák!!!!/irigy-irigy a Mammka/
Azt a fiókos kis gyűszűtartó polcocskát is piszkosul irigylem.:)

Christine írta...

Köszi lányok!

Csilla, megkérdeztem a fiamat. Azt mondja eddig még nem volt szerencséje foghajtogatós videóhoz. De felkeltette a kiváncsiságát! :-))

Secima írta...

Nagyon szépek ezek a gyűszűk. Különösen a macisak. És a ládáid is klasszak. Ezekbe aztán pakolhatsz.

éva with vintage írta...

Hát jól titkoltad amit itt most láttam:)

Szoffy írta...

Imadom a gyujtemenyeket, nagyon szepek ezek, meg a ladak is :)))

mariann írta...

Mindig irigykedtem a kincseidre:)
Na,de most már én is koltozok vidékre nemsoká, én is mehetek kincsvadászatra:)