2010. november 6., szombat

Most hogy Márk baba albumán túl vagyok gyorsan fejest ugrottam a kanadai albumba. Régóta húzom-halasztom ezt is, főleg mivel kicsit fájdalmas ez a nosztalgia most hogy tudom nem lesz folytatás. De talán pont ezért érzem úgy muszáj megcsinálnom.
Tanulva az előzőekből innentől kezdve már eleve páros oldalakat csinálok a gyorsabb tempó kedvéért.
Mivel még a digitális korszak előtt jártunk ott igy a képek néhol nem a legjobb minőségűek és a netről se igen tudok (nem is akarok) ollózni mert ma már sokminden másabb mint tiz éve. Pl. az itt megmutatott motelt is azóta teljesen átépitették és a kalózhajóról sincs a neten igazán kép, mert időközben leégett. Szóval bármilyen rossz minőségűek is némelyik igy is egyedi.
Tehát az első oldalpáros. RR_KindredSpirits_AddOn háttérpapirjával.



4 megjegyzés:

éva judit írta...

Sajnálom,hogy nem sikerült kint maradnotok de Én nem adnám fel soha:)

Unknown írta...

És az biztos, hogy nem mehettek ki később? És egyáltalán miért jöttetek el? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de egyáltalán nem tudom hogy mennek ezek a dolgok!

Christine írta...

De természetesen akárhányszor be lehet adni a letelepedési kérelmet. Ez csak pénz kérdése. Kifizeted-beadhatod. Ennyi. Az már más kérdés hogy érdemes e. Persze nem mondom ha megynyerném a lottó ötöst akkor el "szórakozánk" ezzel. De igy....nincs sok értelme. És az az igazság hogy szeretnénk valahol otthont teremteni végre. Mindketten túl vagyunk negyedik ikszen szóval már vágyunk arra hogy végre megállapodjunk és hogy ne úgy éljük az életünket hogy ez is kimarad meg az is kimarad mert úgyse maradunk itt.
Cilla, miért jöttünk el? Mert muszáj volt. Lejárt minden engedélyünk és ilyenkor illik szépen eljönni ha jót akar az ember.

Christine írta...

...na már pöszitek isz. :-))