2010. november 28., vasárnap

Santas Run...


...azaz igazi nevén Santas Dash napja ma érkezett el.
Kis családom nem sok kedvet érzett hozzá hogy a meleg lakásból kimenjen a -5 fokba még a futkározó mikulások látványa kedvéért se. Igy egyedül indultam neki....azaz indultam volna mert a lépcsőházban mindjárt elakadtam ugyanis be volt fagyva az ajtó. Végül a páromért kiáltottam hogy segitsen kijutnom a házból. Ez után már semmi akadálya nem volt az alábbi képriport elkészülésének.
A park bejáratánál ez a kép fogadott. Igy utólag visszagondolva nem is tudom miért lepődtem meg rajta hogy befagyott a tó.Gyülekezve.Az "Igazi" Santa is itt volt. :-)Idén nem volt igazi mikulás kutya. Volt helyette angyalszárnyas.:-)Volt komplett mikulás család.Voltak törpemikulások. :-)És persze képviselve voltak a profi fotósok is szép számban. Őket a félméteres objektivekről lehet megismerni. Na meg arról hogy szinte minden fotómba bele lógott a fejük. :-))Bemelegités közben.

Startra várva.Ennyien jöttek el futni....éééés futás.....

....majd eltűntek a domb mögött.Az első célba érők.Volt aki élő puttonyal futott.Volt aki kutyával.

Volt aki ....inkognitóban...Mindenki kapott érmet....és végül véget ért.....de akinek volt türelme eddig nézelődni annak jöjjön néhány ráadás fotó. Ezútal a kacsákról.

A téli, már lecsökkent madárpopuláció.Be van fagyva rendesen.

Sose jutott volna eszembe hogy a kacsák is csúszkálnak a jégen. A képeken nem látszik, de egy burleszkbe illik ahogy tudnak csámpázni rajta. :-))

A mikulások is szeretik a kacsákat....vagy a kacsák a mikulásokat?De most tényleg itt a vége fuss el véle....:-))
További sok-sok fotó itt.

4 megjegyzés:

euthymia írta...

ezek valami nagyon jó képek lettek megint, főleg a kacsások a végén, nagyon szépek!!

Én ezt bírom az itteniekben, hogy tudnak őrültek lenni és bevállalják ezeket a futásokat ilyen-olyan-amolyan öltözékben (és cél érdekében). Imádom őket!!

brrrrrr, hideg van!

Gabi írta...

Szuper képek! Jópofa dolog ez a Mikulás futás. Ha ajándékot is osztogatnának közben az lenne csak az igazi!!

éva with vintage írta...

Nah...ezek azok amiket várok tölled,ezek a beszámolok miatt járok ide:)

Csilla írta...

Nahát, télapófutás. Ez valami angol hagyomány?

A kacsák nálunk is szoktak piruettezni, mi meg ronda módon kinevetjük őket, mert olyan édesen esetlenek! Szépek a képeid!