2010. december 1., szerda

Suprise

Kora délután csengetett fel a postás az ominózus "kindertojással". A termetes gombóc csomag feladó nélkül érkezett. Ekkor már gyanús volt hogy házon belül jött azaz innen Angliából. Forgatom mint a bűvös kockát hátha rájövök mi is lehet ez. Nem rémlik hogy mostanság rendeltünk volna valamit. Ekkor feltűnik a töbször is ráirt "törékeny" felirat. Gyorsan feladtam tervemet miszerint jól megrázom csörög, ketyeg e. :-)) Kindertojáshoz méltó óvatosságal hámoztam meg. Mikor végül feltárta tartalmát szembenéztem több maréknyi gombóccá gyűrt újságpapirral. Mivel magam is igy csomagolom a csetres árút igy már tényleg óvatosan próbáltam kihámozni a tartalmát. Végül elém tárult a küldemény. Ekkor már erőst gyanakodtam az elkövető kilétét illetően. :-)) Némi kotorászás után a papirgalacsinok között rátaláltam az üzenetre és a ráadás meglepire is. Ime hát:



Euthymia nagyon szépen köszönöm neked!!!! Ideért épségben. Köszönöm hogy rám gondoltál! Nagyon kedves tőled!!! :-))) Itt vigyorgok neki mint a vadalma.

9 megjegyzés:

Ziebi írta...

Jaj ezek a meglepi csomagok olyan jóóók. :)))))

Unknown írta...

Jaj de aranyos! Szépen kiegésziti a már amugy is tüneményes gyüjteményedet! Férnek még? :)

Hicudzsi írta...

Dejódejó :DDD

Gabriella írta...

Nahát milyen kedves! Sok örömet vele, hozzá!!

Zsofia írta...

De kedves, imádom a meglepit hehe

Euthymia írta...

juj, hát odaért, ez igazán jó, hogy egyben befutott (hihi, nekem úgy rémlett, írtam valahova feladót, de akkor ezek szerint nem :( ) Bocsi! :)
és a hóakadályok ellenére nem fázott meg :)
szép napokat!

Secima írta...

Gyönyörű, hozzád illő ajándék!

krisssz írta...

Szia Christine! Megkaptad az utalványt? Mert a te email címeddel mindig gond van :)

Christine írta...

Krissz igen megkaptam. Köszönöm szépen!