2011. január 3., hétfő

A történet gyomor forgató és gusztustalan. Aki érzékeny inkább ne olvasa el...




Az új év nem jól indult számomra. Elsején este jött rám a rosszullét. Először szimpla gyomorrontásra gyanakodtunk a befalt torta következményeként. De egy gyomorrontás nálam kimerül két max három hányással és utána kutya bajom. Ez most nem érte be ennyivel. Volt hogy negyedóránként mentem hányni. Melette jött a jó kis folyókás hasmenés is. Úgy az ötödik után már csak sárga viz jött belőlem allul-fellül. Ki gondolná mennyi rejtett folyadék kóborol az ember gyomrában beleiben.... De a gond leginkább az volt hogy a nagyobb hányásoknál elájultam. Összesen talán úgy háromszor. Az első volt a legdurvább mert ott a mosdó fölé görnyedve álltam. Aztán amire következőleg emlékszem az az hogy a földön fekszem és ömlik az arcomból a vér. Valahová sikerült jól oda vágnom az államat mert van rajta egy baromi mély seb. Illetve a számból dőlt a vér még jó ideig. Mosakodás, átöltözés. Ismétlés hamarosan....
Utána már a vécén ülve hánytam hogy ne tudjak elesni illetve hogy hányás közben ne szarjam össze magam. Persze sikerült innen is leájulnom. És hogy minden tökéletes legyen ájuláskor a szervezetem folytatta az üritést, a záróizmok nem működtek. Finoman szólva a saját váladékaimban fetrengtem a padlón. Zuhanyzás, öltözés....Ez ment este fél tiztől úgy hajnali négyig. Addigra már be-bealudtam két menet között, de nem mertünk lefeküdni. Párom takaritott utánam, cserélgette rajtam a ragtapaszokat. Aztán fél négykor úgy éreztük talán elmehetünk aludni anélkül hogy össze ne csináljam az ágyat. Tényleg nem is lett gond. Tegnap már hányás nem volt. Hasmenés igen. Még mindig talált a szervezetem mobilizálható vizet bennem, pedig alig-alig ittam egész nap. Leginkább aludtam, fetrengtem, fájtam mindenhol. Az államra kapott ütéstől be van dagadva a szám. Kinyitni rendesen nem tudom, rágni nem tudok. Fáj a fülem...többek között....
Ma már próbáltam reggel inni egy kis kávét meg enni pici kekszet. Nem kellet. Most meg azt hiszem megyek aludni, mert ettől a kis irástól úgy érzem magam mint aki követ tört. Elnézést akinek lógok levéllel...majd pótolom.

12 megjegyzés:

Pyry írta...

Azt a mindenit :(((

Remélem tényleg javul a helyzet, a kiszáradással nagyon vigyázz, az a legveszélyesebb.

Unknown írta...

Hát, az enyém igazán laza volt hozzád képest! Vigyázz magadra és gyógyulj meg, én már szerencsére jobban vagyok!

Merika írta...

Orvosra nem gondoltál?Ez azért nagyon durva! Inni nagyon sokat kell ilyen esetben, de lehet valami komoly fertőzés amire gyógyszer kell! Jobbulást Neked!

krisssz írta...

Rémes történet! Orvos kihívása miért nem került szóba??

Toni írta...

Rota vagy kalici. Mi már végigcsináltuk ugyanezt. Milán kórházban kötött ki, mert még nagyon pici volt és féltünk a kiszáradástól. Tényleg indulj el a dokihoz, nézesdd meg magad! Ha vírus, úgysem tud veled, mint kezdeni, de az ájulások durvák!! Jobbulást! Vigyázz magadra!

euthymia írta...

kicsit sem irigyellek! uuh,
Sok-sok-sok vizet kell inni és főzzön valaki krumplit, sósat! Az a baj a vizes hasmenéssel, hogy, muszáj enni mellé szilárdat, mert az segít. Indiában megtapasztaltam.
Amúgy meg smecta - első körben Valaki blogolvasó küldhetne smecta port nektek, nekem sajnos elfogyott, de az segít.
És remélem, ennél már csak jobb lesz!!!

euthymia írta...

ja és pepsit is igyál, hülyén hangzik, de segíthet!!

Agi írta...

Javulast kivanok ismeretlenul is. Remelem hamarosan rendbe jossz es folytatod a nagyon erdekes blogodat. Boldog Uj Evet kivanok.

LaceE írta...

Remélem erre az évre letudtad az összes rosszat és az összes betegséget. Remélem gyorsan talpra állsz és minden rendbe jön.

Edinbogyo írta...

Te szegeny:( gyogyulast!!!valami gyomorvirus van, en is rosszul voltam egy hetig, mondjuk nem ennyire..szerintem kavet ne igyal, az rasegit a hasmenesre!igyal inkabb kamillateat!!Boldogabb uj evet!!

Zsofia írta...

Úristen ez nagyon durva, jól vagy most már? Bekaptál egy vírust vagy mi? tessék orvoshoz menni!!

Christine írta...

Köszönöm mindenkinek! Lassan, de biztosan gyógyulgatok!