2011. június 12., vasárnap

Gyűjtemény....

....már megint...vagy még mindig. Csak mert megigértem néhány olvasónak hogy ezeket is megmutatom....
Én nem vagyok egy nőcis alkat, de az ékszerek vonzanak. Talán "szakmai ártalom" amit még anno az első munkahelyemen oltottak belém ahol minden az ékszerek körül forgott. Időközben annyi változás történt bennem hogy mára az arany és ezüst helyett inkább a custom jewellery kategórát részesitem előnyben. Leginkább azért mert a stilus amit kedvelek aranyból készitve megfizethetetlen, na meg hogy hordani csak elvétve hordom őket. :-))
Hogy miről is beszélek? Megmutatom. Hát ezekről:Egy részüket nem épp rendeltetés szerűen használom. :-))A pill box ugyan nem kimondottan ékszer, de gyakran készül belőle medál mivel némelyik igazán ékszer szépségű.

És végül amiket szintén nagyon kedvelek az indiai ékszerekek. Amikből jelenleg kifogytam igy az alábbi képeket a netről ollóztam:8 megjegyzés:

Edinbogyo írta...

Az a macska/parduc nagyon tuti:)

Mammka írta...

Milyen remek ötlet kis képkeretbe rakni azokat,amiket nem használsz!!!!
Én a kinyithatós medállokért vagyok oda, bár nincsen nekem egy sem.:(És én sem vagyok ékszer rajongó, de ahogy öregszem,valahogy jobban érdekelnek, de csak az egyszerűek.

Gabi írta...

Igazi kincsestár! Nagyon szépek. Jó kis gyüjtemény!

Csilla írta...

Ezek nagyon-nagyon szépek! Megint irigykedek! Ügyes vagy, hogy igy meglátod a szépet!

Valaki küldjön már ide egy rendes bolhapiacot!

Szoffy írta...

Minden egyes gyűjteménynél úgy érzem, hogy valami újat tanulok rólad :)))
Gyönyörűek!

Orsi (globalgrover) írta...

gyonyoruek!!!!! a turkizek nagyon tetszenek.

Ziebi írta...

Én nem vagyok agy ékszeres, sajnos ha nekem valami tetszik, arróll mindig kiderül, hogy egy fél lakásnyi az ára, így nem is nézegetem őket :d Nagyon ritkán tetszik meg olyan amit megengedhetek magamnak, főleg fülbevalók, de azokat is ritkán veszem fel. a nyakláncok általában zavarnak, a gyűrűk meg nem állnak jól az ujjamon. Kész főnyeremény vagyok a pasiknak, nem kell rám sokat költeni :DDD

És nagyon bírom hogy ennyi mindent gyűjtesz :)

Toni írta...

Milyen gyönyörű a kincses ládikód tartalma! Rajongok a szép, művészi bizsukért! Az eredetijüket nekem sem menne megfizetni! Köszi a tárlatvezetést!