2011. június 9., csütörtök

Lakásfelújitás

Azt hiszem nem lehet azt mondani hogy kapkodó idegbeteg tempóban végeznénk a lakásfelújitást. :-)) Ahogy a férjem szokta mondani: nem rohanunk sehova. Igy bele telt pár napba mire végeztünk a fürdőszobával. Macerás volt mert az elszivó ventillátorból gyárilag kimaradt a közvetlen kapcsoló. A főkapcsolója az előszobában van közvetlenül a menyezet alatt, igy ezt én csak segédeszközök segitségével tudtam felkapcsolni. Úgy mint partvisnyél, vagy néhány pár lábelli ügyes célra dobálásával. :-)) Ezen állapotok megszüntetésére a párom vett egy klasszikus madzagos kapcsolót és már csak a menyezetet kellet kibontani a felszereléséhez+bekötéséhez. Ez után szembesült a tényel hogy ő mint villanyszerelő eddig sose kényszerült a lukak eltüntetésére, nem ez lévén a dolga. Most viszont rá várt a feladat hogy újra egységes menyezetet varázsoljon. Némi gyakorlással sikerült elsajátitani a helyes módszert. Aztán már csak festeni kellet. :-))
Én pedig tegnap ismételten rá kellet jöjjek hogy a fürdőszoba nem egy fotogén helység. Még akkor sem ha itteni viszonylatban nézve egész rendes méretű.



5 megjegyzés:

Unknown írta...

De miért? Tök jó lett!

Ez nektek nem bérlet lakás? Vagy akkor is tudjátok igy alakitgatni? Az jó, ha lehet, mert gondolom mégis jobb ha ugy néz ki, ahogy ti szeretnétek, lakájosabb.

Hajrá, remélem hamarosan jön a következő helyiség is, és legalább ilyen szépek lesznek mint ez a kettő!

Gabriella írta...

Szép lett! Ez a kék nagyon dekoratív!
Te Christine igen jó célbadobó vagy, mert ha nekem egy cipővel dobálnom kéne valami kapcsolót ottt már lámpa se semmi se lenne épen, csak cipőtalpnyomok a menyezeten..hahaha
ügyesek vagytok!!
szép és vidám napokat nektek üdv Gabi

Zsofia írta...

óóó nekem nagyon tetszik ez a fürdőszoba, igazán hangulatos! :)

éva judit írta...

nagyon hangulatos lett,vidám szin és még egykis sárga diszítés mehet bele kiegészitésnek

ziebi írta...

Nekem is nagyon tetszik. :)