2011. július 15., péntek

Még mindig lakásfelújitás

Végre eljutottam odáig hogy erről is irjak. Mára jutottunk oda hogy megvan minden amit akartunk. (na jó a képek még hiányoznak a falról)
Párom itthon maradt pénteken igy lett három napunk arra hogy elkészüljünk egy nagyobb falattal. A két hálószobával és az előszobával. Itt annyi volt a nehezités hogy a festés mellé a szőnyeg csere is befigyelt. Bár féltünk hogy a szőnyeg nem fog időben megérkezni, de szerencsénk volt. Menet közben az boritotta a terveinket hogy szombaton kora délutánra igérkezett aki a szőnyeget lerakta, holott mi csak vasárnap vagy hétfő estére vártuk. Így kicsit kapkodnunk kellet hogy addigra a két háló ki legyen festve. Végül minden elkészült. Igaz olyan szinten kipurcantunk hogy hétfőn-kedden gyerekem itthon maradt és aludt, szerdára sikerült utolérnie magát energia ügyileg. De kész lett, szép lett. Szerintem. :-))
A mi hálónknál sokat dilemáztunk milyen legyen. Mert ugye a konyha meg a fürdőszoba után vérszemet kaptunk hogy ennek is valami nagyon szinesnek kell lennie. A választásom végül a Dulux Lime Zest 1-re esett.

Gyerekem hosszas vivódás után úgy döntött megfutamodik ettől a kihivástól és a tradicionális magnóliánál marad. Eredetileg is olyan szinű volt a szobája illetve az előző lakásunk is ilyen az volt. Mondtam neki ő szobája neki kell nézni, olyat válaszon amit szivesen néz. Ez lett. Az új szőnyeggel meg nem tud betelni annyira élvezi (mondjuk mi is). Nála nagyon csúnya volt ami bent volt.Az előszoba sima fehér lett. De arról nem csináltam képet mert nem túl fotogén. Esetleg majd később a napalival együtt. Ugyanis már csak az van hátra az egész felújitósdiból. Kb. három hét múlva fogunk rá sort keriteni.
Párom mondta valamelyik nap hogy ha belegondol hogy abból indult ki ez az egész hogy szőnyeget kéne venni a nappaliba....:-))

4 megjegyzés:

euthymia írta...

oooh,nagyon jó lett!! Ügyesek vagytok, gratulálok!!
:) :)
otthon rám is vár egy kis ilyesmi, csak már hónapok óta tologatom, de talán így most, hogy látom, másnak is milyen szép lett, neki fogok állni :)

Szép napokat a szép új színesben :)

Gabi írta...

Nagyon szép az a zöld cirtom betalált!! Klassz! Ügyesek vagytok!

Szoffy írta...

Nekem is nagyon tetszik, de elhiszem, hogy jól elfáradtatok :) Remélem most majd tudtok pihenni

éva withe vintage írta...

Már a balcsin megnéztem a képeket és gratula mert igazán ügyessek vagytok és vidámmá varázsoltatok mindent:)