2011. július 1., péntek

Royal News

A napokban zajlik William és Kate Kanadai látogatása. Már a látogatás előtti napokban kinyilvánitotta kérését az ifjú pár hogy nem kérnek a szigorű király protokollból azaz nyugodtan lehet velük beszélgetni, kérdezni, természetesen viselkedni. Talán ennek is köszönhető...talán nem, mindenesetre több ezren gyűltek össze Ottawa-ban az üdvözlésükre és poppsztároknak kijáró hisztériával fogadták őket.









Persze az újságok egyből azt témázták hogy Kate egy délután alatt háromszor is átöltözött. :-))



A pletykák szerint Erzsébet felajánlotta Kate-nek hogy nézze át az ő ékszer gyűjteményét és nyugodtan vegye kölcsön amit szeretne. Ebből következtetnek rá hogy őfelsége tetszését valóban elnyerte unokája választottja. Ez nagy szó ám. :-)))

Forrás: Daily Mail, Telegraph

6 megjegyzés:

euthymia írta...

szegényke kénytelen átöltözni többször is, mert a múltkor meg azon csámcsogtak a címlapok, hogy nem lesz így divatdiktátor, ha ugyanabban a ruhában jelenik meg több rendezvényen is...(nem egyszerű az élet a felső körökben, főleg hercegkisasszonynak lenni nem könnyű) :) :)

Edinbogyo írta...

Szerencsetlen csaj nem vehet fel semmit anelkul, hogy ne lenne szenzacio es azonnali sold out az uzletekben..Dianaval is ez volt..

Gabriella írta...

Nagyon szimpatikusak ezek a fiatalok..és Kate elegáns, csinos.

Jó kis bejegyzés megint!!

Monika írta...

Nekem is nagyon szimpatikusak!!!!Szívből remélem,hogy nekik sikerül boldognak maradni!
Az újságok meg valamilyen csámcsognivalót mindig találnak,hiszen azért vannak.:(

Zsofia írta...

Ez kedves megmozdulás volt tőlük, reméljük nem szedi szét őket a média...dehogynem :(

éva írta...

Gabival értek egyett,jól fogalmazott!