2011. augusztus 2., kedd

Agymenés...avagy hogy aludjunk...vagy ne aludjunk..

Az apránként beteljesülő kívánságok időszakát éljük. A napsárga konyha után pár hete másik álom/álmunk teljesült. Vettünk egy rakás selyem ágyneműt. :-))
Kb. csak húsz éve vágytam erre, szóval már ideje volt. De ahogy az ilyen régóta húzódó kívánságoknál így ennél is az a tipikus helyzet állt elő amire valami ilyesmit szoktak mondani hogy "jól vigyázz mit kívánsz, mert még teljesül". Na, hát így jártam én a selyem ágyneművel. :-))
Gyönyörű. De igazán. Szépséges. Jó megérinteni. Imádom simogatni. Csodásan mutat. De aludni benne......:-)) Először is csúszik-mászik. Végtére is selyem. Mit várok tőle. :-)) Szóval a takaró többet van a földön mint az ágyon. Ha ráfekszem és mocorgok nyiszorog és zizeg a párna a fejem alatt. Éjszakánként ha nem épp a földre mászik a takaró akkor a huzat rendszeresen lepedőnek képzeli magát és bemászik alám. A takaró felgyürmölve a huzat egyik sarkába, a huzat többi része pedig alattam leledzik. Én meg persze nem tudok mivel takarózni. :-)) Figyelni kell rá hogy tökéletesre legyen csiszolva az összes körmöm, le legyen reszelve a sarkam és mellőzni kell mindenféle olyan gyűrűt ami akárcsak gyémánt mellet volt a polcon. Ugyanis minden bele akad. És belekapaszkodik. Kihúzgálja a szálakat belőle. És még sorolhatnám....:-))
De úgy döntöttem nem hagyom magam felhergelni. Nem szabadul tőlem. Juszt is benne alszom. Végtére is ez volt a vágyam. Nem? :-))))

14 megjegyzés:

Monika írta...

Bocs,de nagyon jól mulattam!!!!!de csak a leírásod miatt.:))))

Christine írta...

Csak nyugodtan. Én is inkább vigyorgok rajta mint dühönngök. :-))

Ziebi írta...

Hűűű, én de nem bírnám, a bőröm amúgy is a pamutot preferálja, és még az is csúszkál időnként :D

éva írta...

Mivel lakástextiles vagyok ezt elöre is elmondtam volna mire számits:) Az igazi selyem az nem csinál ilyet söt a szatén selyem sem:) Majd ha kimmosod és vasalásra kerül a sor na akkor ird meg mit tapasztalsz:) Rengeteg ilyet adtam el amikor divat volt nállunk és tizesssével vitték aztán ez is lecsenget és a kutyának sem kellett. Pont ilyenekre panaszkodtak a vevök amit Te is elmondtál. Szerintem egy pamutszaténnál jobb nincs is és könnyen vasalható,kellemes selymes tapintású és pihe puha:)

kreatívhit írta...

Hát azon kívül hogy klassz hűs egy darabig szerintem is használhatatlan ágyneműként.

Marcsi írta...

Na akkor ilyet nem veszünk.
Más kárán tanul az ember (bocs)!!

globalgrover (Orsi) írta...

szep-szep az ilyen agynemu de csak tavolrol :-) en is jot nevettem ahogy leirtad ... kepzeloerom fenomenalis :-)

Unknown írta...

Hát ezt jó volt olvasni igy reggel nekem, jót nevettem. Valahogy nekem mindig olyan hidegnek tünt a selyem. Hááát, sok türelmet neked. Na és férjedurad? Vagy őt nem tudtad rávenni?

Christine írta...

Csilla, a férjem imádja. Teljesen odáig van az ágyneműért és semmi gondja nincs vele. :-)

Holdgyöngy írta...

Én pamutos vagyok, de, ha teljesül az ember vágya annál nincs jobb!

Ritttus írta...

Olyan aranyos volt amit írtál az új ágyneműdről! Jót mosolyogtam! Köszi! Remélem azóta már jobb barátságban vagytok! :)

Toni írta...

Ezen nagyon jót vigyorogtam! Én a pamutszatént imádom és még soha nem csalódtam: tök jó benne aludni, mosni, vasalni, színe-tartó, egyszóval: álom. Viszont az árán is látszik, hogy mennyire jó. :)

Monika írta...

Tényleg a férjed: neki semmi gondja nincsen vele?????
Hogy csinálja? Ráfekszik?:) Bocs.:)

Christine írta...

Mammka ahogy fentebb már irtam is a párom imádja. Hogy hogy csinálja azt nem tudom. Talán nyugodtabb alvó mint én. Nekem örökké tekeregni kell az ágyban álmomban is. :-))