2011. szeptember 28., szerda

Car booty hirek

A hir legfontosabb és kicsit szomorú része az hogy vége a szezonnak. Múlt héten tartották az utolsót ahová vasárnap járni szoktunk. Legközelebb április végén lesz újra. Az elmúlt hetek termését mutatom most meg, illetve a gyűszűkből az egész szezonét. Őket csak vegyesen tudom mutatni régieket és újakat, mert az utolsó eresztés tartalmazott pár nem szabvány darabot is, amik nem férnek be csak úgy minden tartóba...









Hirtelen felindulásból elkövetett bizsu gyűjtés. :-)



Ilyesmit régóta szerettem volna csak nagyban. De mivel egy nagyot nem tudok hová tenni, végül kompromisszumként vettem egy kicsikét.



A kedvenc "szent" malacom sincs már társ nélkül, kapott kistesót tejkiöntő formájában. :-))





És az új kedvenceim. A csészikék....ezek a formák...szinek....én csak bámulom...













Ezt a párom kedvéért. Aki ismeri, az tudja miért.





Két napja megérkezett az új lakóhelyük is. A konyhám eme ficakja valami oknál fogva üresen marad. Méretéből itélve mosogatógépre tippeltünk, hogy annak szánhatták igaz a vizbekötést elfelejtették. De ez a vitrin pont bele passzol. :-))



És egy ajándék darab. Ezt a képet a recycle centerben kukáztam. Nem tudom szegény mit vétett hogy oda került, de ha már ott volt gyorsan újrahasznositottam.

4 megjegyzés:

Ziebi írta...

Jaj annyira irigykedem ezért a vitrinért :) És a kis lábas csésze is nagyon aranyos :)))

Toni írta...

ooooh azok a bizsuk! És a gyűszű gyűjteményed is pazar! Meg van a vigaszom: Igaz ilyen szépségek ott nincsenek, de az egerszegi bolha egészé évbe nyitva tart! :)
Gratulálok a beszerzéseidhez!

Merika írta...

Én most a bizsu gyűjteményre, és a sárga csészére szavazok. A gyűszűk nagyon érdekesek, szívesen kézbe venném. Az utolsó kettő gyűszű lényegét nem értem...!!??

Unknown írta...

Szerintem lassan már kiállitást is nyithatnál. Te lehetnél a tárlatvezető! Nagyon szép darabok, tényleg jó nézegetni őket! Jó izléssel válogatod ki a szép dolgokat, gratulálok, ügyes vagy!

Most kivételesen én is vásárolgattam, majd felteszem már én is, dicsekedem az én kis szerzeményeimmel! :)))