2011. október 21., péntek

Vállalkozás avagy.....Rendelés Angliából....

Rendszerint, ha kérdezik hogy mit dolgozom, akkor még mindig reflexből rávágom hogy háztartásbeli vagyok. Holott ez igy, már tavasz óta nem teljesen igaz. Vállalkozó lettem, kisvállalkozó. És itthon dolgozom ugyan, de mégiscsak dolgozom. Igaz még egy teljes keresetet nem tudok letenni az asztalra, de valamicskét mégiscsak hoz a konyhára.
A dolog lényege hogy betársultam valakihez akivel együtt próbáljuk meg kihozni amit ki lehet a dologból. A vállalkozásunk lényege, hogy angol árukhoz juttasuk a magyar vásárlókat, olyan boltokból amiknek nincs magyar kirendeltsége és/vagy nem szállitanak Magyarországra. Illetve ha a vevőnek gondok okoz a megfelelő bankártya esetleg a nyelvtudás hiánya. Akkor rajtunk keresztül hozzájuthat ahhoz amit szeretne.
A bal oldali sávba is bekerült az alábbi logó:Amire rákattintva mindenki eljuthat a rendelési oldalra ahol megtalálja hogy melyik boltokból rendelhet. Illetve onnan keresztül elérheti Livit az otthoni üzleti partneremet egyeztetés, vagy inforámációkérés céljából.

12 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Sok sikert a vállalkozáshoz.szétnézek én is.

mariann írta...

Szia!
Ez nagyon jo otlet!
Kar, hogy nem nekem jutott eszembe!:)
A szallitas resze hogy mukodik?
Nekem most ez kapora jon, mert szeretnek valamit venni az ebay-on, de ott 29.90-nek irtak a postakoltseget Mo-ra.
Livi oldalan lattam, hogy 420-al szamolja a fontot, es ebben benne van a szallitas is.
Hogyan mukodik ez?
Ha nem akarsz itt targyalni errol, irj az email cimemre!
Koszi elore is!

Christine írta...

Kreativhit, köszi! :-))

Mariann, a szállitás úgy műxik hogy Livinél leadod a rendelést. Azt kiszállitják hozzám, én pedig összegyüjtök egy emberszabású dobozra valót, majd azt futárral hazaküldöm Livihez. A szállitási dij úgy értelmezendő pl. az ebay-os megrendelésnél, hogy az ide hozzám történő szállitást ki kell fizetni, már ha van szállitási dij, mert sokszor ez ingyenes. Boltból történő rendelésnél szintén sokszor ingyen szállitanak, de ott ha többen rendeltek a boltból akkor oszlik köztetek a postaköltség. Ha egyedül rendelsz akkor persze a tiéd, de ha 3-4 ember rendel akkor szinte el is oszlik minimálisra ez az összeg. A tőlem Magyarországra történő szállitás az az ami benne van az árban. Azért semmit nem kell külön fizetni. Otthon pedig az árut átveheted Livitől személyesen vagy postai úton. Erről vele kell egyeztetni. Hát valahogy igy....

globalgrover írta...

meresz vagy! sok sikert a vallalkozashoz. remelem beindul es sikeres lesz.

orsi

Emi írta...

Gratulálok! Sok szerncsét hozzá! Nagyon jó ötlet!

mariann írta...

Igen, ezt ertettem:)
En itt vagyok Angliaban, es amit rendelek, csak azt kene elvinni Magyarorszagra.
Termeszetesen az orszagon beluli szallitast fizetem, ez nem gond.
Mondjuk, en megrendelem a cuccot, es ki is fizetem, ami hozzad megy, es te kuldod tovabb.
Akkor hogyan szamoljatok ki a koltseget?

Christine írta...

Mariann, sehogy eddig...mert ilyen rendelésünk még nem volt idáig. :-)) Neked lényegében egy sima futár cég kéne csak akkor nem aki hazaviszi tőled a cuccot?

euthymia írta...

OOOH, hát gratula hozzá és minden jót :) :)

(kár, hogy nem nekem jutott ez sem eszembe :( :heheheh :)

Csilla írta...

Ez nagyon jó, sok sikert kivánok a vállalkozásotokhoz! Nagyszerü ötlet, biztos sok embernek szereztek örömet egy kis hazaival!

Szoffy írta...

Szerintem ez nagyon szuper ötlet, és kívánom, hogy sikert sikerre halmozzatok! :)

Mammka írta...

Ejha!Ez szuper!Köszönet érte!

Ritttus írta...

Szia! Én még a cewéről "ismerlek", bár mostanában keveset fordulsz ott elő!
Sok sikert a vállalkozáshoz, nagyon jó ötlet! Én is sokszor találok engem érdeklő dolgokat az uk.ebay-en, de gyakorta olyanokat ahol nem szállítanak Magyaro-ra. most már tudom, hogy kiket kereshetek segítség ügyében!