2011. november 6., vasárnap

Juszt is hozzászólok!


Mammka blogján találtam egy utalást Ányihoz aki a logót készitette. Mindketten hasonló dolog miatt szomorkodnak. A kommentek hiányán. Hasonlóan érzek magam is. Legtöbbször mintha tényleg magamban beszélnék. És már többször gondoltam rá hogy bezárom a blogot, mert nincs értelme az egésznek. De ilyenkor én mindig igyekszem eszembe idézni miért kezdtem el blogot irni. Magam miatt. Magamnak kezdtem irni az internetes naplót. Hogy a hétköznapok ne vesszenek a múlt ködébe....hogy nyomot hagyjak....
Igy nem kéne bánkódnom azon hogy alig van aki kommentál. De persze azért bánkódom. És bánatomban én is kevesebbet kommentálok. Amitől más is bánatos lesz. Hát ilyen egy körforgás ez. :-(

21 megjegyzés:

Ziebi írta...

És miylen igazad van, én is pont így vagyok! Pedig mindig olvaslak,de valamiért az írásra nehezebben szánom rá magam. Irgumburgum. Köszönöm az emlékeztetőt. :)

Zsofia írta...

:((((( Sokszor éreztem ezt én is...kommentelők jönnek-mennek, szinte már senki nem olvas, aki eleinte tette, de tényleg magunk miatt kell írni...én pl imádom visszaolvasni a régi bejegyzéseimet időről-időre :)

Baba írta...

Fel a fejjel,sokan olvasnak,csak mindenki egy kicsit lusta,én is így vagyok,sokat olvasgatok,csak keveset kommentelek.

mclahlan írta...

Ne zárj be Christine! Nemrég kezdtelek olvasni. :)

Holdgyöngy írta...

Annak idején mikor blogot kezdtem írni egy másikat, egy másik helyen az volt az oka, hogy egy betegség miatt évekig nem tudtam beszélni. Valamilyen módon ki kellett fejeznem magam. Aztán ugyanezen betegség miatt olyan állapotba kerültem, hogy szégyelltem siránkozni, néha leírtam bánatom egy zárt blogba, de ezt is abbahagytam. Nehéz ez a megnyilatkozás kérdés. Kétségtelen, ha már írunk örül az ember, ha mások is reagálnak rá. Többeteket olvasom, rendszeresen is, legfeljebb nem reagálok- csak néha. Azért éppúgy szeretem mindegyiketeket!

Gabriella írta...

Christine, hiányoznál. Azért is érdemes írni, hogy magadnak szerezz kellemes perceket, főleg ha visszaolvasol egy régebbi saját bejegyzést. Nekem most amikor kimaradt ez a pár hónap és nem írtam, hiányzott. Hiányzott, hogy nem jegyeztem le a vicces beszólásokat, az érdekes dolgokat. És elefelejtettem őket.

Te és még jónéhányam blogbarátaim vagytok, ti is hiányoztatok.
Így van ez...nehogy abbahagyd!

Globalgrover írta...

olvaslak es neha kommentelek is. leginkabb akkor amikor van mit irnom. az en blogomat is sokan olvassak (latom a statisztikakbol) de csak paran kommentelnek. ez mar csak igy van. de en nem kulonosebben szomorkodom emiatt. ha valakinek van fontos hozzafuznivaloja ugyis megirja. ha meg nincs akkor csak olvas.

Orsi aka Globalgrover

Ányi írta...

Christine, én nem tudom, hogyan veszítettelek szem elől, de most megvagy és ennek örülök! :)

pufiindian írta...

Nana! Be ne csukj ! Imádom az angliai tudosításaidat. Honnan tudnám, ha nem Tőled ? Ígérem, írni fogok ha csak néhány szót is.

euthymia írta...

ismerős , nagyon ismerős :( :( sőt én már a fb-n is egyszer 2 teljes napig felfüggesztettem magam, mert ott sem aktívak az ismerőseim :( :(

Lili'sMother írta...

Én is sokszor hiányolok kommenteket a blogomról, viszont nem gondolom azt, hogy senki nem jár nálam, hisz látom a blogstatisztikámat, ami viszont tetszik.
Be ne zárd, tényleg, hisz én is szeretem az írásaidat és a fotóidat, hiányozna ez az angliai fíling egy magyar szemével!!

Névtelen írta...

Minden nap figyelem, hogy van-e új bejegyzés, csak nagyon rossz vagyok az írásban. bocs:/ Majd igyekszem.oundipfr

evadraga írta...

Én lettem a 13. hozzászóló! :-)
A cewe-ről ismerlek Christine, mostanában ritkán látlak ott, viszont a blogodat én is rendszeresen olvasom. Jól írsz, sok fotót teszel fel, és én is érintett vagyok Angliából, sőt: általad! :-D
Látod, járunk hozzád. Én pl. lusta disznó vagyok írni, de bőven van olyan is, hogy csak olvasni van lehetőségem. Ne hagy abba, én is arra kérlek! :-))

éva írta...

milyen érdekes dolog ez nem igaz? kicsit panaszkodik valaki rögtön 13 komment van:) én a 14ik:)

mariann írta...

Itt a 15.!
En is olvasok, neha-neha irok is, de sokszor van olyan, hogy mar mas leirta, amit en akartam, ismetelni meg nem akarok:)

Merika írta...

Többen vagyunk így, én mindhárom blogommal.Ritkán szólnak hozzá, de én sem vagyok a régi. Én sokáig a Fb-t okoltam, és biztos van benne valami! De én is szeretem ha írsz főleg arról ami biztosan más mint nálunk! Iskola, egészségügy, üzletek, és egyáltalán a mindennapi élet! Megpróbálom többször jelezni, hogy erre jártam!Edina kecsketejes szappanját is Neked köszönhetem és nem írtam ide.Csúnya dolog, de most megköszönöm!!!! Szóval kérünk beszámolót!!!

Christine írta...

Köszi mindenkinek! :-)

Manka írta...

Tényleg ne zárj be :) Lehet, h ritkán kommentelünk, de szeretünk jönni.
Nemrégiben én is "magyaráztam a bizonyítványt" vkinek, h hát igen, ezt magamért és nem a kommentekért, de a szíve mélyén természetesen mindenkinek jól esik egy-egy hozzászólás.

Mami írta...

..én is köszönöm a kommentet, és én is jövök ezentúl ide, mindenbe belebeszélni. :D

bogika írta...

Igen, ez érdekes. Soha eszembe nem jutott, hogy hozzá kellene szólnom...
Olyan örömmel olvaslak. Csodásak a képeid, aranyos a családod. Annyi mindent rajtad keresztül, Tőled tudok meg.
Hiányoznál.
Hát, ezentúl írok is.
Hosszas keresés után rájöttem, hogyan kell! :o)
Nem vagyok gyakorlott ebben. Tulajdonképpen csak Téged olvaslak.
De ez igazi élmény nekem. Csak hogy tudd... :o)))

Christine írta...

Bogika, üdv neked is itt nálam! Örülök hogy irtál! :-))