2011. november 22., kedd

Kisvárosi hirek avagy...

...tényleg nyakunkon a karácsonyi szezon. Mi sem bizonyitja ezt jobban hogy múlt héten felrakták a sok vitát kiváltó karácsonyi diszkivilágitást ami végigmegy az egész főutcán. És hogy miért vitattot? Mert régi égős és mint ilyen sokat fogyaszt, meg korszerűtlen. És sokan úgy vélték a mai inséges időkben ez pazarlás. Meg kéne szüntetni. Az hogy esetleg ki lehetne cserélni modern energiatakérok ledes fénysorra az egészet...az valahogy nem merült fel. Nem, egyszerűbb megszűntetni. Szerencsére győzött a rajongói tábor, igy felkerült az égősor idén is. Tegnap pedig már állitották felefelé a város karácsonyfáját. És pénteken lesz a napja mikor felkapcsolják az egészet. De az már egy másik bejegyzés lesz...

5 megjegyzés:

Romesz írta...

Gondolom azert nem merult fel az energia takarekos kivilagitas, mert a beszerzesi ar tul magas. Arra pedig nem tellett volna koltsegvetesbol.

Edinbogyo írta...

Iden a mi varosunkban kek lett a karifa a setalon. En total megdobbentem, kb 50 eves korhintak voltak, muzeumba illo lovacskak meg regi tipusu buszok rajtuk..

Gabriella írta...

Szép lesz biztosan. Azt hallottam a közeljövőben büntetni fogják az energia pazarlást....lehet ettől féltek az ellenzők, nemcsak az áramszámla lesz magas, hanem jön a büntetés is hozzá! :))

Unknown írta...

Biztos szép lesz, tényleg fényképezd majd le!

Kiváncsi vagyok, itt lesz-e idén diszkivilágitás, eddig nincs nagy mozgolódás.

Zsofia írta...

Nálunk is sok helyen már van dekoráció, és egy nagy karácsonyfa a főtéren (főtér...itt az nem sokat jelent haha). Szép az új blogruha :)