2011. december 5., hétfő

Készülődés..



...elég fura a készülődés, mert mikor kinézek az ablakon ott ezt látom:





Idebent pedig ez fogad:









Szóval fura a kontraszt hogy odakint tavaszt idézően hajtanak a növénykéim, idebent meg napról-napra több a karácsonyi dekoráció. :-))

Sajnos kedvenc fotós programom, az idei Mikulás futás elmaradt. Igazán kár érte. Igaz már múlt évben is csak egyedül mentem ki fotózni, a parkban hemzsegő mikiket...de én akkor is szeretem. Nem értem idén miért nem tartották meg. Hiába irtam a szervezőknek előtte, válaszra se méltattak. Igy marad az idebent való készülődés, hangolódás. Na meg a karácsonyfa. Szombaton felraktuk. Mondhatni épp időben. Gyerekem lelkivilága megnyugodhatott, idén sem marad el a karácsony, van már karácsonyfánk. :-)) Ha rajta múlna le se szednénk egész évben, max időnként leporolnám. :-))

6 megjegyzés:

trollanyu írta...

Itt is szokatlanul enyhe most az idő. tavaly már október végétől esett a hó, most meg még semmi. Én örülök neki, a vezetés miatt, de a gyerekek várják a havat.Hangulatosak a díszeid:)

GlobalGrover írta...

ugy latom sokan diszitettek fat mult hetvegen :-) tovabbi kellemes keszulodest!

Gabriella írta...

Szép a díszítés, kis karácsonyi hangulat! Felénk is nagyon sok helyen feldíszítették már a fát.

Margó írta...

Christine, nagyon szépen díszítetted már a lakásod! .. és a gyermekednek igaza van ... Mi még csak most kezdünk visszaszámlálni, de már kezdünk ráhangolódni az ünnepekre! Nektek is minden szépet és jót kívánok!:-)

kreatívhit írta...

Klassz ami készülget.További szuperságot :)

Ziebi írta...

Naggyon tetszik! :) Szép készülődést!