2012. január 23., hétfő

Ami múltkori bejegyzésből kimarad....megint egy albumot kértem ajándékba, akárcsak karácsonykor. Ezúttal a két éve készülő kanadai albumot vehettem most végre kézbe. Már épp ideje volt hogy elkészüljek vele. :-)) Persze még tudtam volna ragozni, de végül úgy döntöttem a 39 oldal épp elég. Ezzel lezárult egy korszak. Kanada álmaink országa marad. De az életünket máshol éljük le. Remélem hamarosan abból is lesz egy album....:-))









A teljes album megnézhető ITT.

17 megjegyzés:

Judit írta...

Christine! Ez nagyon szep! Megkerdezhetem ha almaitok orszaga akkor miert jottetek el onnan?

Christine írta...

Judit, köszönöm! :-)
Eljönni pedig azért jöttünk el mert el kellet. Mindenféle beadható letelepedési kérelmet beadtunk, akkor is mikor ott voltunk (és utóbb már innen Angliából is) de mindet elutasitották. És amikor letelt az időnk ameddig érvényesek voltak a papirjaink...nos akkor illik eljönni...főleg mivel az emigrációs hivatal szépen meg is kért rá hogy ugyan menjünk már haza. :-)) Hát...haza mentünk...

GlobalGrover írta...

de szep lett!!!

Unknown írta...

Nagyon szép ez az album. És már biztos, hogy csak álom marad? Már semmi esély, hogy mégis összejöjjön? Hátha!

Christine írta...

Köszi lányok!
Csilla, sajna ez max akkor valósuhatna meg ha megyerjük a lottó ötöst. Máskép nem. Párom 47 éves. Teszem azt valami csoda folytán kijutnák úgy három éven bellül, akkor 50 évesen kezdjen el mindent elölről? Szakmát, sulit, házat...mindent? Ezért mondtuk azt mikor utoljára elutasitottak hogy ennyi volt nincs tovább. Nincs erre több fölösleges elpazarolni való pénzünk és időnk sem. Jó pár ezer dollárt bebuktunk már a kisérletezésen...igy alakult.

Névtelen írta...

Most ezt mérgemben irom: Ti elmentetek, az ázsia söpredék marad (((

Zsofia írta...

Nagyon szép az album, és hát Kanada az gyönyörű, de az élet momentán ott sem sokkal jobb mint máshol, legalábbis nekünk nem vált be... :)

éva judit írta...

Megnéztem a képeket és igazán izléses lett az album nagyon tetszik a beszámolok rajta,egy örök emlék szivetek vágyairól:)

Toni írta...

De jó volt olvasni, meg tudni egy újabb szeletét, megismerni egy kicsit a világjárásotok történetének! Azt hiszem Ti csináljátok nagyon jól! Racionálisan nézve mindent és mégis bátran! Nem rossz értelembe, de irigyellek ezért. Én olyan hülyén vagyok röghözkötve, hogy egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy máshol éljek, hogy máshol is lehetnék otthon! Gratulálok a meseszép albumodhoz!

pufiindian írta...

Nagyon örülök, hogy megosztottad velünk ezt a szép albumot és ezzel együtt kicsit az életed egy részét. Sajnálom, hogy nem maradhattatok, kicsit ismerős az érzés. Szívből remélem, hogy azért ott is boldogok lesztek /vagytok/ ahol most éltek, hiszen a képek alapján nekem ez a kis város is nagyon tetszik.Mindig szívesen időzök Nálad, sok érdekes dolgot tudok meg. Köszi !

bogika írta...

Nagyon szép lett az album!
Benne van a szíved-lelked!
Emlékek - hangok, képek - az életetek egy része!
Szépséges lehetett.
Remélem, nagyon boldogok vagytok és lesztek ott, ahol most éltek! :o)

Judit írta...

Christine! Sajnalom, hogy akadalyokba utkoztetek de tudod mindennek megvan az oka! Valoszinuleg mas az utatok, mint Canada. Azert annak orulok, hogy ott vagytok ahol mert igy ratalaltam a blogodra! Arra nem gondoltatok, hogy mas fele menjetek? Nalunk a ferjemnek van mehetnekje.

Ziebi írta...

Nagyon szép, hol lehet ilyet csináltatni?

Christine írta...

Judit, nem már nem gondolunk. Már maradunk itt a fenekünkön. Sok dolgot itt is megszeretett az ember időközben ami nagyon hiányozna ha elmennénk. :-))

Ziebi, ilyet photoshop-ban lehet csinálni. Aztán valamelyik photobook creator segitségével valódi könyv formába önteni. Én a Tesco-ét használom, de hasonló a Cewe vagy nálatok a Shutterfly. :-)

Jó Sir Robin a bátor írta...

Nagyon szép lett, és felvettem Kanadát is a listára. :)
(olyan aranyos, amikor az ember a gyerekeinek üzen egy könyvön keresztül)

ribizlifozelek írta...

Gyönyörű lett.

Ziebi írta...

Köszi :)