2012. március 28., szerda

Royal NewsŐfelsége idén ünnepli uralkodásának 60. évfordulóját. Ezzel a második a leghosszabb ideig uralkodók listáján. (Az első Victoria aki 63 évig uralkodott.) Ennek örömére mindenféle események és ünnepségek zajlanak. Szinte minden napra jut valami. Holnap például felkeresi az észak londoni Valentines Park and Mansion-t és megnézi a London Pride Art and Design kiállitást.
De a kis emberek is hozzátehetik a magukét. Ha gratulálni szeretménk neki... Itt lehet elküldeni online a saját személyes jókivánságainkat őfelségének.

(Kép forrása.)

5 megjegyzés:

éva white vintage írta...

Én irnék neki de nem biztos,hogy eltudja olvasni:)

Szoffy írta...

De kedves, éljen a Királynő!! :)

Névtelen írta...

Szia
nem tudom jó helyre írok-e,de lenne pár kérdésem amiben talán tudnál nekem segíteni.Ha nem akkor bocsánat a zavarásért.Férjem hamarosan indúl Londonba,mi pedig a két gyerekkel megyünk utána,mikor a nagy befejezi a tanévet.Ötödiket fejezi itthon.A kicsi 2 éves volt decemberben.Azt szeretném kérdezni,hogy véletlenül nem tudsz e egy olyan iskoláról,ahol magyar tanárok is tanítanak?Tudom hogy van ilyen csak nem tudom hol,és mi az iskola neve.Nagyon megköszönném a segítséget,és a választ.

Christine írta...

Szia kedves Névtelen!
Konkrétumokat nem tudok én is csak a neten bóklászva futok bele néha ilyen infókba. Lásd pl ez:
http://londoners.blog.hu/2009/02/12/elet_egy_londoni_iskolaban_magyar_tanarno_szemszogebol

De igazából a magyar anyanyelvű tanár is angolul oktat, szóval szerintem nincs a dolognak sok jelentősége. Ha a gyerek nem beszél angolul, az itt nem számit. Pár hét múlva már fogja érteni a dolgokat. Emiatt nem kell aggódni. A gyerkőcök nagyon gyorsan alkalmazkodnak és felszedik a nyelvet.

Gabi írta...

Hello Christine! Köszi hogy érdeklődtél utánunk!! Kicsit lemaradtam, de visszaolvasok!

A királynőnek nem írok...:0)